banner171

Gaziosmanpaşalı Sporcular Türkiye Kata Şampiyonası’ndan 3 Madalya İle Döndü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen ve normalleşme döneminin ilk karate turnuvası olan Türkiye Kata Şampiyonası tamamlandı.

Gaziosmanpaşalı Sporcular Türkiye Kata Şampiyonası’ndan 3 Madalya İle Döndü
 Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları şampiyonada 2 gümüş ve 1 bronz madalya elde ederek ilçeye gurur yaşattı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında gerçekleştirilen Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate “Kata” Şampiyonası Bursa’da tamamlandı. Fiziksel temas gerektirmeyen kata dalında organize edilen ve koronavirüs tedbirleri kapsamında dünya karatesinde bir ilk olan şampiyonaya Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi ev sahipliği yaptı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen organizasyon, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterler doğrultusunda seyircisiz düzenlenirken, sporcuların performanslarını sergilediği tatami içi hariç diğer tüm alanlarda maske kullanımı zorunlu kılındı.

Ümit, genç ve 21 yaş altı kategorilerinde düzenlenen organizasyonda 68 kulüpten 104 erkek, 87 bayan sporcu tatamiye çıktı. Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları aldıkları derecelerle ilçeye gurur yaşattı. Genç Bayanlar kategorisinde mücadele eden Şule Azra Akbulut gümüş madalya kazanırken, Ümit Bayanlar kategorisinde mücadele eden Tuana Irmak gümüş madalya, Esma Sıla Evsan ise bronza madalyanın sahibi oldu.

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2020, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153