banner171

Gaziosmanpaşalılar Mahallelerde Düzenlenen Sanat Şenliklerinde Buluşuyor

Gaziosmanpaşalılar Mahallelerde Düzenlenen Sanat Şenliklerinde Buluşuyor

Gaziosmanpaşalılar Mahallelerde Düzenlenen Sanat Şenliklerinde Buluşuyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi, 16 mahallenin tamamında düzenleyeceği konser, tiyatro, çocuk etkinlikleri ve atölyelerle her yaştan vatandaşı sanatla buluşturacak. Gaziosmanpaşalılar, yaz akşamlarının keyfini açık alanda düzenlenen sanat şenlikleriyle doyasıya yaşayacak.

Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşların sanatla buluşacağı "16 Mahallede 16 Sanat Şenliği" programlarını hayata geçirdi. Bu kapsamda ilçede birçok park ve meydan açık hava sahnesine dönüştürülerek, ücretsiz kültür sanat etkinlikleri gerçekleştiriyor. Şenliklerin ilki Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki Sedat Balkanlı Parkı’nda yapıldı. Etkinliğe katılan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi Sanat Akademisi tarafından düzenlenen konser, tiyatro ve sahne etkinlikleriyle keyifli bir yaz akşamı geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Çocuklar ise eğitici atölye çalışmaları, çocuk oyunları ve çeşitli sürprizlerle doyasıya eğlendi.

“HER MAHALLEMİZDE BU ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Etkinlikte konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Fevzi Çakmak Mahallemizde bu şekilde açık alan sokak etkinliğimizi, kültür sanat etkinliğimizi başlattık. İnşallah her mahallemizde Eylül ayının ilk haftasına, okullar açılıncaya kadar bu etkinliklerimiz devam edecek. Çünkü yaz sezonunda köyüne gidemeyen, tatile gidemeyen, başka etkinlik yapamayan çocuklarımız bu etkinliklerde hem eğlenmiş oluyor hem de biraz önce resim atölyemizdeki çocuklarımızın yaptığı gibi o güzel eserlerini görme imkanımız oluyor” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153