banner171

Gaziosmanpaşalılar, Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşlerinde Buluşuyor

Gaziosmanpaşalılar, Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşlerinde Buluşuyor

Gaziosmanpaşalılar, Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşlerinde Buluşuyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, vatandaşları sağlıklı yaşama teşvik etmek için “Doğa Yürüyüşü” etkinlikleri gerçekleştiriyor. Her ayın son pazar günü gerçekleştirilen etkinliklere, spor ve doğa tutkunları yoğun ilgi gösteriyor. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin düzenli olarak gerçekleştirdiği doğa yürüyüşleri, Gaziosmanpaşa Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlik ile devam etti. 3 kilometrelik parkurda gerçekleştirilen yürüyüşe, 120 spor ve doğa tutkunu katıldı. Etkinlikte vatandaşlar, millet bahçesinin eşsiz doğası ve muhteşem kış atmosferi eşliğinde, sağlıklı yaşam için yürüdü.

Yürüyüş programı kapsamında Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, parkurun yarısında katılımcılara çay ve simit ikram etti. Vatandaşlar, Alibey Baraj Gölü manzarasında hem dinlendi hem de belediyenin ikramlarıyla kahvaltılarını yaptı. Katılımcılar, millet bahçesinde bol bol fotoğraf çekilerek, anı ölümsüzleştirdi.

Her ay ilginin daha da arttığı doğa yürüyüşlerine katılmak isteyen vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ve Goptaspor’un sosyal medya hesapları üzerinden kayıtlar ile yapılacak duyuruları takip edebilirler. Etkinlik tarihinde katılımcılar için belediye önünden ücretsiz servis hizmeti de veriliyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153