banner171

Gaziosmanpaşalılar Yaz Akşamlarının Keyfini Açık Hava Sineması İle Çıkarıyor

Gaziosmanpaşa'da düzenlenen "Gezici Sinema Günleri" ile vatandaşlar, ailece yıldızların altında açık hava sinemasının keyfini yaşıyor. Gündüz kuşağında ise çocuklar hem beyaz perde ile buluşuyor hem de renkli aktivitelerle doyasıya eğleniyor.

Gaziosmanpaşalılar Yaz Akşamlarının Keyfini Açık Hava Sineması İle Çıkarıyor

İçişleri Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı ve Gaziosmanpaşa  Belediyesi'nin katkılarıyla Gaziosmanpaşa'da Gezen Sinema Günleri etkinlikleri başladı. Her gün farklı bir noktada konumlanan sinema tırı, gündüz kuşağında çocukları beyaz perde ile buluşturuyor. Ayrıca çocukların sanatsal ve kültürel gelişimlerini desteklemek amacıyla etkinlik alanında Karagöz Gösterisinden Okçuluk Çadırına, Ahşap Oyuncak Sergisinden çeşitli aktivitelere birçok renkli etkinlik düzenleniyor. Akşam kuşağında ise Gaziosmanpaşalılar ailece açık hava sinemasının keyfini yaşıyor. Programlarda Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından vatandaşlara patlamış mısır ve çay ikram ediliyor. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da etkinliklere katılarak, vatandaşlarla bir araya geliyor.

Başkan Usta, "Pandemi dolayısıyla vatandaşlarımız uzun bir süredir böyle etkinliklere hasret kalmıştı. Sinema Günleri vesilesiyle vatandaşlarımızı sıcak yaz akşamlarında aynı zamanda pandemi şartlarına da uygun olarak açık havada, yazlık sinema keyfi ile buluşturuyoruz. Gündüz saatlerinde ise sinema tırı çocuklarımıza hizmet veriyor. Öğrencilerimizi sinemanın dışında mahallelerinde birçok etkinlikle buluşturarak kültür ve sanata olan ilgilerini artırmayı arzu ediyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153