banner171

Gaziosmanpaşa’nın 50 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Gaziosmanpaşa’nın 50 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Gaziosmanpaşa’nın 50 Yıllık Altyapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçenin 50 yıllık altyapı sorununu ortadan kaldıracak enerji, atık su, içme suyu, yağmur suyu kanalı altyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Yaklaşan kış öncesi altyapı çalışmalarına hız kazandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerini artırdı. Aşırı yağış durumlarında olası su baskınlarının önüne geçebilmek için çalışmalara ağırlık verildi. Yağmur sularının yola zarar vermemesi için ızgara ve mazgal bakım, onarım çalışmalarına devam ediliyor. Ekipler, yol güzergâhlarındaki yağmur suyu ızgaralarında eskiyen ve deforme olan mazgalları temizliyor, onarıyor ve deforme olan ızgaraların yerine daha dayanıklı ve uzun ömürlü ızgara ve mazgallar monte ediyor.

İÇME SUYU, ATIK SU VE YAĞMUR SUYU HATLARI YENİLENİYOR

İSKİ ile iş birliği içerisinde kapsamlı biçimde içme suyu, atık su ve yağmur suyu hatlarını yenileme çalışması yapılıyor. Büyük bir titizlikle sürdürülen çalışmalarda öncelikle sorunlu noktalar belirleniyor. Ardından sorunun giderilmesi için hatlara bakım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Atık su ve yağmur suyu şebekesi olmayan bölümlere ise yeni hatlar döşeniyor. Çalışmalar ile ilçeye kesintisiz temiz su verilmesi, atık su şebekesinin daha dayanıklı ve ihtiyacı karşılayacak hale gelmesi sağlanıyor.

İLÇE TARİHİNİN EN BÜYÜK ALTYAPI YATIRIMI

İlçe tarihinin en büyük altyapı yatırımını gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, enerji altyapısını baştan aşağı yeniliyor, modern hale getiriyor. Bu kapsamda BEDAŞ ile gerçekleştirilen ortak çalışmalar ile görüntü kirliliği oluşturan, yüksek akım riski taşıyan ve yoğun kesintilere sebep olan elektrik kabloları yer altına alındı. 170 bin metre kablonun yer altına alındığı çalışmalar ile enerji altyapısında 50 yıllık sorunun çözüme kavuşması hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153