banner171

Gaziosmanpaşa’nın Gururu Alkışlarla karşılandı...!

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı, İstanbul eski İl başkanı Aziz Babuşçu, Gaziosmanpaşa Seçim Koordinasyon merkezi’nin açılışına katıldı.

Gaziosmanpaşa’nın Gururu Alkışlarla karşılandı...!
Kendiside Gaziosmanpaşalı olan Babuşçu vatandaşlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Babuşçu; Gaziosmanpaşa teşkilatı ile birlikteyim ama aynı zaman da ailemle beraberim, çünkü benim ilçem Gaziosmanpaşa, 2004 yılında belediye başkanı aday adayı olarak burada başladığım siyasette yaşadığım heyecanı,  aynı şekilde sizlerle birlikte tekrara yaşadığımı ifade edebilirim.7 Haziran seçim çalışmalarından dolayı saha inme adımımı ilk Gaziosmanpaşa ilçesinden başlamayı özellikle tercih ettim.

Alkışlarla İlçeye gezen Babuşcu  vatandaşlara  teşekkür etti.

 AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Aziz Babuşcu, Gaziosmanpaşa Meydanı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Ak noktaları ziyaret eden Babuşcu, partiye katılan üyelere rozet taktı.



“BU SEÇİM BÜTÜN SEÇİMLERİN ANASI”
Türkiye’de bugüne kadar gerçekleşen bütün seçimlerin konjonktür gereği önemli hale geldiğini anlatan Babuşcu, “Biz hiç normal zeminde seçim yapamadık. Bu seçim bütün önemli seçimlerin fevkinde öneme sahip bir seçim. Onun için seçimlerin anası diyorum. Çünkü Türkiye AK Parti ile yakaladığı ivmeyle büyük Türkiye hayalini yakalamak üzere tam bir eşikte bulunuyor. Bu eşikten geçmek istemeyen hem içerideki hem dışarıdaki güç merkezlerinin tavrı ve tutumu bu seçimi biristikbal ve istikrar seçimi haline getirmiştir. Biz hazırlığımızı buna göre yapıyoruz” diye konuştu.
Babuşcu her seçimde farklı bir senaryonun denendiğini vurgulayarak, “Biliyorsunuz önceki seçimlerde CHP üzerinden farklı seçenekler denendi. Şimdi HDP üzerinden yeni bir senaryo oynanmak isteniyor. Gezi ile başlayan ve kesintisiz devam eden AK Parti karşıtlığı ve AK Parti’yi bertaraf etme girişimleri kendileri açısından bu seçimi final olarak değerlendiriyorlar. Eğer onlar için finalse millet için de final. Çünkü millet büyük Türkiye hayalinden asla vazgeçmeyecek, millet büyük projelerden asla vazgeçmeyecek. Milletimiz üçüncü köprümüz, üçüncü havalimanımızın hizmete girdiğini görmek istiyor. Millet büyük projeler peşinde bu basit ve ucuz hesaplarla süreci provoke etmek isteyenlerin farkında. Onun için bu seçim önemli bir seçim, tarihi bir seçim ve seçimlerin anası niteliğinde bir seçim”
şeklinde konuştu.

“RAHMETLİ MENDERES VE ÖZAL İÇİN DE ‘DİKTATÖR’ DEDİLER”
Aziz Babuşcu, başkanlık sistemi tartışmalarına ilişkin soruları da yanıtlayarak, “Başkanlık tartışmasının gündeme geldiği her iktidar döneminde, onu gündeme getiren lider diktatörlükle ve tek adamlık suçlamalarıyla karşı karşıya kalmıştır. Rahmetli Menderes içini de Özal için de söylenmiştir. Şimdi geriye doğru gidip rahmetli Özal’ın başkanlık sistemini gündeme getirdiği günlerin gazetelerine bakın. Bugünkü manşetlerle aynı manşetler. O zaman da ‘tek adam’ denmişti, ‘padişah olmak istiyor’ denmişti. Bunu söyleyenler Türkiye’de iktidar olma hayali dahi taşımayanlar, askeri darbelerle iktidar şansı yaşayanlar” dedi.

“HDP BU SEÇİMİN SENARYOSUDUR”
HDP’nin seçimin senaryosu olduğunu savunan Babuşcu, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu seçimin senaryosu HDP üzerinden tezgahlanıyor. Paralel yapı da bu anlamda paydaşlardan biridir. HDP’nin çok geriye doğru gitmeye gerek yok. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde sayın Demirtaş’ın söylemi ile bugünkü söylemine baktığınızda görürsünüz. İstanbul’da barış söylemi,Güneydoğu’da savaş sözcülüğü. Bu olmaz. Bunu millet görüyor. Biz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde barış ve özgürlük söyleminde olan Demirtaş’ın 6-7 Ekim olaylarının provokatörü olarak insanları nasıl sokağa çağırdığını ve 50’den fazla insanımızın katledildiğini görüyoruz. Bu senaryo da tutmayacak, bu tezgah da boşa çıkacak”

Aziz Babuşcu İstanbul için oy hedeflerinin yüzde 55 olduğunu hatırlatarak, “Genel başkanımız yüzde 55 çıtasını koydu. İstanbul bu çıtayı daha öncesinden bunu kendisine hedef olarak koymuştu. Yeni il başkanımız da ayın anlayışla kendisini yüzde 55 çıtasına yaklaşabildiği ölçüde kendisini başarılı kabul edecektir. AK Parti teşkilatları hedefe kilitlenmiş vaziyette. 7 Haziran akşamı yeni bir zafer ilanını gerçekleştirecek” dedi.


“İKTİDAR ŞANSI OLMAYANLARIN BU VAATLERİ NORMAL”
Babuşcu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim vaatleriyle ilgili bir soruyu da şöyle yanıtladı:
“Sayın Kılıçdaroğlu milletin kendisine güven duymamasından hareketle noter tasdiki ile kendisini anlatmaya çalışıyor. İktidar olma şansı olmayanların, iktidar olma iddiası bulunmayanların bu tür vaatleri normal. Ama bu tip politik söylemleri insanar, Demirel döneminde, Çiller döneminden hatırlıyorlar. 2 anahtarları hatırlıyorlar. Bunların hiçbiri gerçekleşmez çünkü reel değil. İktidar şansı olmayanların bu iddialarda bulunması çok normal. Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu anlamda ortaya koyduğu vaatler, kendisi için yüzde 35 çıtayı koymuş bir siyasi lider açısından ne kadar tutarsızsa, millet de bu tutarsızlığı görüyor. İktidar şansı olmayanların bu vaatleri normal.”

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153