banner171

Gaziosmanpaşa'nın Siyasileri, İş Adamları İle Bir Araya Geldi

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığının Organize ettiği toplantıya çok sayıda İş adamı katıldı...

Gaziosmanpaşa'nın Siyasileri, İş Adamları İle Bir Araya Geldi

 Gaziosmanpaşa ilçe teşkilatı ilçe'nin iş adamlarını bir araya getirdi. Ekonomi ve Sosyal İşler Birim Başkanı Gülsüm Şahin’in organize ettiği kahvaltılı toplantıda, ilçenin iş insanları, TBMM İdare Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, İl Başkan Yardımcısı Süleyman Aykaç, İlçe Başkanı Serkan Acar, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve İŞKUR Bölge Müdürü Abdulaziz Özer ile bir araya geldiler.



Yoğun katılımın olduğu toplantıda, İl Başkan Yardımcısı , İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı selamlama konuşmasından sonra işadamlarına hitap eden Milletvekili Hasan Turan, istihdam ve üretimin kalkınmanın motoru olduğunu belirterek bu motorun ana yakıtının ticaret olduğunu söyledi. 




Satılmayan bir üretimin işe yaramayacağını belirten Turan şunları söyledi: “Türkiyemiz; istihdam, üretim ve ticaretle büyümeye devam edecek. Bugün dünyanın hangi köşesine gidersek gidelim orada Türk markalarıyla, Türk iş insanlarıyla karşılaşıyoruz. Liderimizin ‘Dünya 5’ten büyüktür’ sözü her yerde dalgalanmalara ve coşkuya yol açıyor. İstihdam, üretim ve ticaretimizle ülkemiz, inandığı yolda yürüyor. Kıyamete kadar sizlerle bu yolda, inandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz.”

Daha sonra katılımcı iş insanlarına bir sunum yapan İŞKUR Bölge Müdürü Abdulaziz Özer, Devletin sağladığı teşvik ve destekler konusunda kapsamlı bilgiler verdi. İşveren Teşvikleri ve Aktif İş Gücü Hizmetleri konusunda bilgiler veren Özer, ilave istihdam teşviği, asgari ücret desteği, malullük, yaşlılık ve ölüm sigorta desteği, işbaşı eğitim programları, bilişim sektörü ekstra destekleri ve istihdam garantili mesleki eğitim kursları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.


Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2020, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153