banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR BURSA YA 6 PUAN İÇİN GİTTİ

Bal Ligi 10. Grup takımlarından Gaziosmanpaşaspor deplasmanda oynayacağı Nilüfer Erdemli spor karşılaşması için Bursaya hareket etti.

GAZİOSMANPAŞASPOR BURSA YA 6 PUAN İÇİN GİTTİ
Yeşil Kırmızılı kafilede başkan Ömer Güler Genel kaptan Mustafa Beycan, Teknik heyet ve futbolcular masör ve m alzemeci yer aldı.

Başkan Ömer Güler Belediyenin destek olmamasına karşın tüm zorluklara rağmen takımı deplasmanlara kendi imkanlarıyla götürdüklerini belirterek kongre sinyarleri verdi.Zor bir dönemden geçtiklerini belirten Başkan Güler, 29 Aralıkta yönetimi güçlendirmek aöacıyla kongreye gideceklerini söyledi. Kongrede yeniden aday olacağını dile getiren Başkan Güler , herkeze açık bir kongre yapacaklarını belirterek “Aday olmak isteyenler buyursun gelsin “ şeklinde konuştu. Genel Kaptan Mustafa Beycan ise Pazar günü oynayacakları Nilüfer Belediye maçının ardından Bursada kampa girerek ertelemee maçı olan Altınova ile Çarşamba günü oynayacakları maça buradan hazırlanacaklarını söyledi.
Beycan bı iki maçtan 6 puan hedeflediklerini ligin son maçını kendi sahalarında Sakarya Kırkpınarla yapacaklarını belirterek bu maçıda kazanarak 3 maçtan 9 puan hedeflediklerini dile getirdi.
Teknik direktör Adnan Keskin ligin ilk yarısında kalan 3 maçtan 9 puanla ayrılıp ikinci yarı öncesi yükselişe geçmek ve moral depolamak istediklerini söyledi. Haber:Erol Eftekin –Fotograflar Nazmi Alkış

Güncelleme Tarihi: 21 Eylül 2018, 14:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153