banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ÖMER GÜLER “ SEVDAMIZ İÇİN YOLA ÇIKTIK“

Spor Toto Bölgesel Amatör Liginden düşen yeni sezonda ise İstanbul Süper Amatör ligde mücadele edecek olan Gaziosmanpaşaspor'da yapılan olağan kongrede Başkanlığa Ömer Güler getirildi .

GAZİOSMANPAŞASPOR KULÜBÜ BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ÖMER GÜLER “ SEVDAMIZ İÇİN YOLA ÇIKTIK“
Kulüp lokalinde yapılan ve tek liste ile girilen secim sonunda Ömer Güler 3. kez Kulüp başkanlığına seçilirken yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu.MustafaBeycan,Faruk Teksin,Hüsetin Ecevit Boz,VeysiSarıboğa,Mehmet Ersoy,Alsobeyit,Erhan Kalkan,Sinan Dakak,Muharrem Ertul,Hasan Aksu,Kazım Çavuş ve Mehmet Salihoğlu.

"Gaziosmanpaşaspor'luluk bir sevdadır bu İlçenin sevdası için uğraşmak gerekiyor."Şeklinde sözlerine başlayan Başkan Güler,"İlçemizin esnafından arkadaşlarımızla Belediye'ninde desteği ile inşallah,takımımızı tekrar profesyonel ligde görmek için yola çıktık” dedi.

Bu iş için kenetlenmek gerek diyen Başkan Güler, “ Tabiki bu iş sadece birkaç kişi ile olacak bir iş değil. Yönetim, taraftar, tüm spor severlerin kenetlenmesi gerekiyor. Hatta Bölgenin tüm insanlarının bu işe inanması gerekiyor. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Bizim Gaziosmanpaşa'da en küçükten en büyüğe her bireyin desteğine ihtiyacımız var” diye konuştu. Başkan Güler yeni bir yapılanma ile herkesle barışık olacaklarını belirterek Tesis ve Altyapıya büyük önen vereceklerin hedeflerinin ise Alt yapıdan ve Bölgenin futbolcularını A takıma kazandırmak olduğunu söyledi. Haber Erol Eftekin

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019, 17:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153