banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR LİDER SEVER 2-0

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta Gaziosmanpaşaspor lider Altınova Belediyesporu Yıldıztabya stadında misafir etti .

GAZİOSMANPAŞASPOR LİDER SEVER 2-0
Yazdan kalma sıcak bir havada oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip daha atak başladı. Son 9 haftada yenilgi yüzü görmeyen iki takımın mücadelesinde ev sahibi ekip ilk dakikalarından itibaren oyunu rakip yarı alana yığdı. Gaziosmanpaşaspor ilk yarıda girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamayınca takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odalarına gitti.
Karşılaşmanın 2. yarısına Gaziosmanpaşaspor ilk yarıda olduğu gibi atak başladı. 48. dakikada Samet’in müthiş golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 5 dakika sonra 53. dakikada Kadir’in güzel golüyle durum 2-0 oldu.Golden sonrada rakip kalede etkili olan Gaziosmanpaşaspor Altınova belediyespor karşısında farklı kazanacağı maçta 2-0 galip gelerek puanını 36 yaparken Altınova Belediyespor ise 49 puanda kaldı .Gaziosmanpaşaspor haftaya ligden düşmesi kesinleşen Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile karşılaşırken, Altınova Belediyespor ise Yalova Kadıköyspor’la karşı karşıya gelecek.

Gaziosmanpaşaspor Başkanı Ömer Güler, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada 9 maçtır yenilmeyen ligin lideri olan maliyeti yüksek bir takımı mütevazi kadrolarıyla güzel bir oyundan sonra yendiklerini belirterek şöyle konuştu.”Bu ligi en iyi bilen hocalardan biri olan Akın Topgül hocamızın ilk günden bu zamana kadar yanında olduk. Çünkü tartışılmayacak bir kalitesi vardı. Bu ligi en iyi bilen hocalardan biri. Kariyerini en detaylı şekilde biliniyordu. Kendisi sağolsun kulübümüze büyük fedakarlık yapıyor.
Biz buraya geldiğimiz günden beri elimizden geldiği kadar az maliyetle transferler yaptık. Nokta transferlerimizin hepsinden verim alabiliyoruz.Şu an güzel bir takım oluştu. Sağolsun futbolcu kardeşlerimde fedakarlık yapıyorlar. Bu takımın her kesimin desteğine ihtiyacı var Gaziosmanpaşaspor kimsenin malı değil. Gaziosmanpaşaspor Gaziosmanpaşa’nın marka değeridir. Çünkü bütün Türkiye’de takip edilen bir spor kulübü. Bunu yaşatmak, yarım asırı geçen bir çınarı ayakta tutmak tabi ki çok zordur. Buradaki sıkıntıları hep beraber gidermemiz gerekiyor. i

Başta Belediye olmak üzere bütün STK’lar, siyasi partiler, iş adamları hep birlikte el ele verip Gaziosmanpaşaspor’u daha iyi nereye getirebiliriz konusunu hep birlikte istişare edelim.”şeklinde konuştu.
Taraftarsız bir takımın asla düşünülemeyeceğini belirten Güler “. Biz taraftarımızla varız. Taraftar varsa takım da vardır. Taraftarsız bir takım asla düşünülemez. Çok güzel bir hava yakalandı ve tek eksiğimiz camiadan destek. Taraftarımız deplasmanda Çekmeköy,içeride Çorluspor. deplasmanda Bigaspor ve içeride Uzunköprüspor ile yapacağımız kalan 4 maçta takımı yalnız bırakmasınlar. Alacağımız puanlarla ligi Sultangazi’nin üstünde bitirip lig sonunda Süper ligden gelecek bir takımla Baraj maçı oynamak istemiyoruz ”diye konuştu.

Haber: Erol Eftekin

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2018, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153