banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR'DA ÖZE DÖNÜŞ

Geçtiğimiz sezon ligde astromik rakamlar harcayan takımlara, gençlerden oluşan bir kadro ile adeta kafa tutan Gaziosmanpaşaspor Covid-19 salgını sona ermesiyle yeni sezonda öze dönüşe hazırlanıyor.

GAZİOSMANPAŞASPOR'DA ÖZE DÖNÜŞ
  Gaziosmanpaşaspor Kulübü Başkan Ömer Güler “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onlara güzel bir gelecek hazırlamak için çalışıyoruz. Korona Virüsün sona ermesiyle birlikte Yeni dönemde Yeni nesli hayata ne kadar iyi hazırlarsak geleceğe o kadar umutla bakabileceğimizi biliyoruz. Özellikle sporun çocuk gelişimdeki önemi tartışılamaz. Bu nedenle Gaziosmanpaşa'da spora ciddi bir yatırım yapıyoruz.


Çocukları spora teşvik etmek için kulüp olarak bizler yönetim ve hocalarımızla birlikte üzerimize düşeni , yapmaya da devam edeceğiz.” dedi.Gaziosmanpaşaspor kulübü alt yapılar sorumlusu Oktay Ergin ise "GELECEĞİMİZ SENSİN ve BİZ BU FORMA İLE BÜYÜYECEĞİZ" sloganıyla yola çıktıklarını belirterek yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi "Şu an karşı karşıya kaldığımız Covid-19 virüsüne karşı, hiç şüphesiz bir süre sonra hepimizin normal hayatına döneceğini hepimiz düşünüyoruz. Başta Ülkemizin ve tüm Dünyanın kaosa düştüğü bu tip dönemlerde spor her zaman kurtarıcı rolünü üstlenmiştir. Çok geçmiş yıllar da bunun örnekleri vardır. Bu süreçlerde insanların spora daha çok yönelerek ,bu olumsuzlukların bırakmış olduğu etkileri azalttığını görmekteyiz.Yaşamımızın zorlu koşullarına karşı hayata tutunma ve yaşamda var olabilme, direncini, umudunu, sporun her dalına sarılarak nasıl gerçekliğe dönüştürdüğünü ortaya koyabiliriz. Çünkü biliyoruz ki Spor karşılıklı dayanışma duygusunu güçlendirirken, aynı amaç uğruna hareket etmeyi ve zorluklara karşı koyma güdüsünü geliştiren en önemli etkileşimdir. Sağlığımızı asla kaybetmemek için düzenli şekilde egzersiz yapmalıyız.


Spor yapan insanlar sağlıklarını da korumuş olurlar. Vücudumuz çalıştığı sürece zarar gelecek etkenlerden arınmış oluruz. Bu bilgiler doğrultusunda, şuan yaşadığımız süreç içinde ve Covid-19 salgını sona erdiğinde, yaşadığımız bu olumsuz günleri ve bıraktığı tahribatı, hem zihinsel hem de fiziksel olarak daha güçlü bir şekilde atlatabilmek için Spor’a hayatımızda daha etken bir şekilde yer vermeliyiz. Gaziosmanpaşa Spor Kulübü olarak süreci titizlikle takip etmekteyiz. Başkanımız Ömer GÜLER Sportif Direktörümüz Ali TURAN ve hocalarımızla istişare halindeyiz. Bu süreç sonunda gerekli her türlü tedbir ve önlemi alarak GELECEĞİMİZ SENSİN ve BİZ BU FORMA İLE BÜYÜYECEĞİZ sloganıyla yola çıktığımız oyuncularımızla ve değerli aileleriyle daha güçlü şekilde kaldığımız yerden devam edeceğiz... BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ "dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2020, 15:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153