banner171

GAZİOSMANPAŞASPOR'UN BAŞKANI GÜLER “GÜNÜMÜZ İNTERAKTİF BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR“

ÖMER GÜLER "KULÜP OLARAK GÜNÜMÜZ İNTERAKTİF BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR"

GAZİOSMANPAŞASPOR'UN BAŞKANI GÜLER “GÜNÜMÜZ İNTERAKTİF BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR“
ÖMER GÜLER "KULÜP OLARAK GÜNÜMÜZ İNTERAKTİF BİR ŞEKİLDE GEÇİYOR"

Türk futboluna geçtiğimiz seneler sayısız başarılı kramponlar kazandıran Süper Amatör Küme takımlarından Gaziosmanpaşaspor Kulübü başkan,Ömer Güler, Korona salgınından ötürü ara verilen liglerin,devam edip etmeyeceği konusunda yaşanan süreçte en doğru kararı Bilim Kurulundan çıkacak kararla hükümet verecektir dedi.

Başkan Ömer Güler,covit 19 testi pozitif çıkan tedaviler süren Yıldıztabyaspor kulübü başkanı Yavuz Çoşkun ve Taşlıtarlaspor kulübü başkanı Serkan Erkul ve Gazeteci Ali Rıza Subaşı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunarak "Spor camiasında da sevilen bu 3 arkadaşımızı en kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 Güler,Yaşanan süreci yönetim kurulu arkadaşlarıyla birlikte yakından takip ettiklerini belirterek, “Şu anda Kulüp olarak günümüz interaktif bir şekilde geçiyor. 

Okul, aile ve kulüp üçgeni içersinde liglere devam eden altyapı oyuncularımız hocalarımızın verdiği program dahilinde evlerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmaları yaparken de tesislerde tüm önlemleri aldık. Tesislerimizde de dezenfekte çalışmaları yapılıyor. Oyuncularımızı, antrenörlerimizi bu süreçleri çok yakından takip ediyoruz” dedi. 

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Korona salgınına rağmen ,Yeşil kırmızılı ekip yaşanan süreci gençlerin sağlığını odak noktasına alarak yönetiyor. Yeşil Kırmızılı ekibin Sportif Direktöür Ali Canan Turan ise öncelikle en kısa sürede bu salgından kurtulup lig maratonuna sağlıkla dönmek için çalıştıklarını söyledi. Süreç başladığı günden itibaren kulübün önceliğinin sporcuların sağlık ve güvenliği olduğunu vurgulayan Turan, Salgınının başlaması ile Akademi liglerinde maçların oynanmayacağı ve ara verildiği bilgisi TFF tarafından kulübümüze bildirildi. İlk olarak oyuncularımızı okulların da ara vermesi ile evlerine gönderdik. Liglerin başlamasıyla birlikte sezon başından beri önem verdiğimiz takım birlikteliğimizi bozmadan bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz."dedi. Haber Erol Eftekin 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2020, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153