banner171

Gaziosmanpaşa'ya Üç Yeni Park Daha!

Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ne üç yeni park

Gaziosmanpaşa'ya Üç Yeni Park Daha!
 Gaziosmanpaşa’ya üç ‘sokak parkı’ daha kazandırıldı. İlçedeki park alanı olarak kullanabilecek bütün alanları tespit ettiklerini söyleyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “İnşallah onları da sokak parkına dönüştüreceğiz” dedi. 
 
Gaziosmanpaşa Belediyesi, ilçedeki yeşil alanları artırmak, çocuklara yeni oyun alanları açmak ve halkın rahat vakit geçirmesini sağlamak için park yapım çalışmalarını sürdürüyor. İlçede yapılan bu çalışmalar sonucu Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi’ne 3 adet park kazandırıldı. Açılacak parklara şimdilik 1017 Sokak Parkı, 1076 Sokak Parkı ve 1183 Sokak Parkı adı verildi. Çocuklar için animasyon gösterilerinin de yer aldığı açılış töreni vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
 
Açılan 3 yeni parkın hayırlı olmasını dileyen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Belki çok fazla mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamayacaktır ama şundan emin olun ki ilçemizdeki park alanı olarak kullanabileceğimiz bütün alanları tespit ettik. Hepsini inşallah en kısa sürede bir bir sokak parkına dönüştüreceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 00:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153