banner171

GAZİOSMAPAŞA'DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe nedeniyle Gopark Salonunda program düzenledi.

GAZİOSMAPAŞA'DA 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

 Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe nedeniyle Gopark Salonunda program düzenledi.

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit’in ev sahipliğinde gerçekleşen programa:Ak Parti İstanbul İl başkan yardımcısı Rabia Ünlüdemir, Ak Parti İstanbul İl kadın kolları yönetim kurulu üyesi Selime Öztürk, Ayşe Bügelek,  26 dönem milletvekili adayı Reşide Yüksel  Kurucu kadın kolları başkanı ve Milletvekili adayı Zekiye Çapan, İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal ,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, (Stk) Siviltoplum kuruluşları, esnaflar, Hastane yöneticileri, Okul müdürleri, Okul Aile birliği ve Ak parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları teşkilatı katılım sağladı.

AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit: Selamlama konuşmasında : “AK Parti Hükümetleri olarak iktidara geldiğimiz ilk günden bu yana kadınlara pozitif ayrımcılık tanınma noktasında pek çok adımlar attık. Sosyal, ekonomik ve siyasal alanda bir çok anayasal düzenlemeler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınması, gelişmesi için kadınlarımızın inancı gerçekten çok önemli. En büyük arzumuz kadınlarımızı hayatın her alanında ekonomik, siyasal, sosyal ve kültürel olarak çok daha iyi ve en üst noktalarda gelmesini görmektir” dedi. 

"Kadınsız demokrasi ve kalkınma olmaz"

15 Temmuz bitmeyecek karanlık gecedeki hain darbe girişimine karşı kadının sağlam duruşu, direnci o günün sabahına aydınlığa uyandık. Kadının duygusal zekası, analığının getirdiği şefkat ve bakış açısı, o geceyi aydınlatıcı gücü oldu" 
 Kadınlar olarak sorumluluklarımızın ve görevlerimizin farkındayız cumhurbaşkanımızın kadınlara güvenmesi bizlere hem onurlandırıyor hemde önemli  sorumluluk yüklüyor.  

Kadınları karar alma sürecine dahil etmek için çok çalıştıklarının altını çizen Yiğit “Cumhurbaşkanınızın önderliğinde kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, engellisiyle, herkesi sürece dahil etmek için çıktığımız bu yolda Allah yardımcımız olsun dedi. 


Konuşmasının devamında kadın olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan  Başkan Yiğit tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.




Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2018, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153