banner171

Gaziosmapaşa'da Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu yağmuru!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmekle suçlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında şikayet yağdı.

Gaziosmapaşa'da Kılıçdaroğlu'na suç duyurusu yağmuru!
AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığının kuruluşunda görev alan partililer, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'nda bugün Kılıçdaroğlu aleyhinde suç duyurusunda bulundu. 


SİYASİ AHLAK
Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,kurucu ilçe başkanı Yavuz Subaşı ve Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları Kurucu Başkanı Psikolog Zekiye Çapan Konuşmalarında AK Parti'nin kurucu lideri, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduklarını ve kendisine yapılan hakareti asla kabul etmediklerini ve "Türkiye'de yüzde 52'lik oy oranıyla milyonlarca vatandaşın desteğini alarak ilk seçilen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan hakaret sadece ona oy verenleri değil, bin yıllık kadim devletimiz ve milletimize yapıldı. Cumhuru, yani vatandaşları en üst noktada temsil eden yüce değerimize saldırı asla kabul edilemez. Bizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hakkını savunmak için buradayız dediler.


Pirdal ve  beraberindekiler, Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na tek tek sundukları dilekçelerde Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak bir çok defa "diktatör" diyerek hakaret ettiği iddia edildi. 

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,Kurucu ilçe başkanı Yavuz Subaşı,İstanbul Milletvekili adayı ve kurucu kadın kolları başkanı Zekiye Çapan,Kurucu ilçe yönetimi İsmail Şatıroğlu,Remzi Şanlan,Mustafa Çeştan,Servet Beşkardeş,Yener Yiğit,Ercan Kuşoğlu,Yaşar Hacıhasanoğlu ve kurucu mahalle başkanları katıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2016, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153