banner171

Gaziosmnapaşa'da Geri Dönüşüm Yarışması!

Geri Dönüşüm Yarışması, İhtiyaç Sahibi Öğrencilerin Yüzünü Güldürdü

Gaziosmnapaşa'da Geri Dönüşüm Yarışması!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Sıfır Atık Projesi kapsamında düzenlediği “Okullar Arası Kullanılmış Giysi ve Ev Tekstil Ürünleri Toplama Yarışması” ile hem geri dönüşüme destek oldu hem de yürekleri ısıttı. En çok 2. el giysi ve tekstil ürünü toplayan okullara dağıtılan 17 bin TL tutarında ödülle yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet yardımı yapıldı. 

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde hayata geçirilen “Sıfır Atık Projesi”ne tam destek veren Gaziosmanpaşa Belediyesi, düzenlediği yarışma ve etkinliklerle hem vatandaşların geri dönüşüme destek vermesini sağlıyor hem de sosyal sorumluluk projeleri yürütüyor. Bu kapsamda Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından ilçedeki okullar arasında “Kullanılmış Giysi ve Ev Tekstil Ürünleri Toplama Yarışması” düzenlendi. Yarışmada en çok 2. el giysi ve ev tekstil ürünü toplayan okullar ödüllendirildi.

15 TON 2. EL GİYSİ VE EV TEKSTİL ÜRÜNÜ TOPLANDI

Sakarya İlkokulu’nun 2.100 kg ile en fazla 2. el giysi ve ev tekstil ürünü toplayan okul olduğu yarışmada Alparslan Ortaokulu 1.600 kg ile 2’nci, Dumlupınar Ortaokulu da 1.200 kg ile 3’üncü oldu. İlçe genelindeki okullarda yarışma süresince 15 ton 2. el giysi ve ev tekstil ürünü toplandı. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan yarışmanın ödülleri Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından okul müdürlerine takdim edildi. Yarışmanın ardından öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi öğrencilerle birlikte giyim mağazasına gidilerek, kazanılan ödüllerle öğrenciler için alışveriş yapıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153