banner171

Gaziosmnapaşa'da Çocuklara Özel Rengârenk Oyun Sokağı Hazır

Çocuklara Özel Rengârenk Oyun Sokağı Hazır

Gaziosmnapaşa'da Çocuklara Özel Rengârenk Oyun Sokağı Hazır
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocuklara özel oyun sokağı düzenledi. Trafiğe kapatılan sokakta çocuklar geleneksel çocuk oyunlarını güvenli bir şekilde oynayabilecek.
Gaziosmanpaşa Belediyesi, çocuklar için özel olarak oyun, eğlence ve eğitici etkinlikleri yapabilecekleri bir sokak oluşturdu. Fevzi Çakmak Mahallesi 751. Sokakta 55 metrelik bir alanı trafiğe kapatan ekipler, bu alanda çocukların gönüllerince eğleneceği, seksek, köşe kapmaca, bisiklet yolları, satranç ve üçtaş gibi çocuk oyun alanları oluşturdu.

Çocuk Oyun Sokağı, çocuklara mutlu, sağlıklı, güvenli ve öğrenmeye ilgi duyacakları bir ortamda, gönüllerince eğlenmelerine ve anneleriyle birlikte kaliteli zaman geçirmelerine olanak sağlıyor. Sokakta çiçek motifleri ve hayvan figürleri de bulunuyor. Her şeyin çocuklar için dizayn edildiği bu sokakta unutulmaya yüz tutmuş sokak oyunları da çocuklara sunuluyor.

Ayrıca Gazi Ahmet Muhtar Paşa İlkokulu, 23 Nisan İlkokulu, Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu ve TOKİ Avrupa Konutları İlkokulu’na da çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanları oluşturuldu.

Yapılan çalışma ile çocukların bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153