banner171

Gaziosmnapaşa'da İş Arayan Vatandaşları İşverenlerle Buluşturma Sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Birimi, ilçede ikamet eden ve iş arayan vatandaşlarla işverenler arasında köprü vazifesi görüyor. Bu zamana kadar 4.500 kişinin iş sahibi olduğu toplu mülakatlar ve iş görüşmelerinde adaylar niteliklerine uygun alanlarda istihdam ediliyor.

Gaziosmnapaşa'da İş Arayan Vatandaşları İşverenlerle Buluşturma Sürüyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, iş arayan vatandaşları işverenlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda İstanbul Havalimanı’nda hizmet veren işletmeler başta olmak üzere çeşitli özel sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplu mülakatlar tüm hızıyla sürüyor. Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmeler sonucu işverenlerin aradığı nitelikleri taşıyan vatandaşlar, kendilerine uygun alanlarda istihdam ediliyor.

İSTİHDAM BİRİMİ 4.500 VATANDAŞIN İŞ SAHİBİ OLMASINI SAĞLADI

İş arayan vatandaşlar, Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin resmi internet sitesinde yer alan istihdam portalından da ilanları takip edebiliyor. Özel sektörden birçok firmanın iş imkânı sunduğu İstihdam Portalı’nda, adaylar siteye üye olup kendilerine CV oluşturduktan sonra tercih ettikleri işlere kolayca başvurabiliyor. Gaziosmanpaşa Belediyesi İstihdam Birimi, her yıl düzenlenen toplu mülakatlar ve istihdam fuarları ile bu zamana kadar 4.500 vatandaşın iş sahibi olmasını sağladı.

İstihdam Portalı adresi: //istihdam.gaziosmanpasa.bel.tr

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2019, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153