banner171

Gaziosnapaşa'da Sokak Hayvanları İçin Seferberlik

Sokak Hayvanları İçin Seferberlik

Gaziosnapaşa'da Sokak Hayvanları İçin Seferberlik
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Hayvan Tedavi ve Geçici Bakımevini ziyaret ederek hayvanseverlerle bir araya geldi. Bu kapsamda Başkan Usta'nın talimatıyla sokak hayvanları için çalışmalar arttırılarak daha hassas olunacak.
Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, sokak hayvanlarına karşı duyarlılığı arttırmak ve minik dostlarımızın eksiklerini gidermek amacıyla hayvanseverlerle bir araya geldi. Gaziosmanpaşa Hayvan Tedavi ve Geçici Bakımevi çalışanlarıyla birlikte hayvanseverlerin istek ve önerilerini dinleyen Usta, taleplerin kısa süre içinde yerine getirileceği sözünü verdi.

Başkan Usta, ''Bu ilçede 14 yıldır hayvanların bakımı için hiçbir şey yapılmazken biz son 1 yılda burada Hayvan Tedavi ve Geçici Bakımevimizi açtık. Önerilerinize her zaman açığız, hepimiz hayvanseveriz, hayvanlar Allah'ın yarattığı değerli dostlarımızdır. Biz sizden şimdi önerileri aldık, tespitleri de yaptık. Barınaktaki imkanlar modernize edilecek. Her şey minik dostlarımız için'' diye konuştu.

Bu kapsamda Başkan Usta'nın talimatıyla, sokak hayvanlarına yapılan mevcut hizmetlere ek olarak; 
- Hayvanların beslenme ve bakım alanları arttırılacak. 
- İlçemizde bulunan park ve yeşil alanlarda kedi evi ve köpek kafesleri için uygun alanlar tespit edilecek. 
- Bakıma muhtaç ve hasta hayvanlar için barınma ve dinlenme bölgesi oluşturulacak. Bir pilot park seçilecek ve hayvanseverler, minik dostlarımızın bakımını o parkta yapacak.
- Ayrıca ihtiyaçlara daha hızlı cevap verebilmek için Hayvan Tedavi ve Geçici Bakımevinin veteriner hekim sayısı da arttıralacak.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2017, 11:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yeşim ercan
Yeşim ercan - 7 yıl Önce

Başarılarının devamını dilerim .Mevlana Mah bulunan hayvan bakım evine kedi ve köpek sever ekipler almanızı onlardan korkan ve iyi davranmayan elemanlarınız var lütfen ilgilenin

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153