banner171

Giresunlular Paşakonağı Kar Festivalinde Buluştu

Gaziosmanpaşa Meclis üyesi ve aynı zamanda Giresun federasyon başkanı Hasan Turan Kar Festivalinde Giresunlularla Buluştu

 Giresun bu haftasonu unutulmayacak bir festivale ev sahipliği yaptı.Giresun Valiliği himayesinde GİRTAB tarafından organize edilen Paşakonağı Kar Festivali ve Off-Road Oyunları Giresun turizmine de büyük katkıda buldu.

Bulancak Belediyesi ve Kovanlık Belediyesi sponsorluğunda düzenlenecek olan festival için eğlence alanları ve kış turizmi aktiviteleri profesyonel ekiplerce hazırlandı. Festival süresince sponsor belediyelerce karlar üzerinde ızgarada hamsiler, ateşlerde çorbalar, çaylar ve o ateşlerin közünde yayla patatesleri yapıldı Off-Road araçları eşliğinde spor aktiviteleri Giresun Off Road Kulübü ve Off Road 28 kulübü tarafından yapıldı.

Kartopu oyunları, büyük horon alayı ve yapılması planlanan diğer eğlenceli aktiviteler ile de yeni yıl öncesinde Paşakonağı Yaylası’nda doyumsuz bir eğlence yaşandı.

Paşakonağı Yaylası denizden 1450 metre yükseklikte olan bir doğa harikası. Yaylaya Bulancak ilçesi Kovanlık beldesinden ulaşılabiliyor. Yayla sarı, mor ve beyaz açelyaları, derin vadileri ve bu vadilerdeki şelaleleri ile ünlüdür.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 12:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153