banner171

GOP BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL HÜNER COŞKUNER KONSERİ

Gaziosmanpaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla sadece öğretmenlere özel bir konser programı düzenliyor. Gaziosmanpaşa’da görev yapan öğretmenleri ünlü sanatçı Hüner Coşkuner’in vereceği güzel bir konser bekliyor.

GOP BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL HÜNER COŞKUNER KONSERİ
 Ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın yetişmesinde büyük bir rolleri olan öğretmenleri unutmayan Gaziosmanpaşa Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla çok özel bir konser programı düzenliyor. İlçede görev yapan öğretmenler, 25 Kasım 2015 Çarşamba günü saat 19.00’da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ünlü sanatçı Hüner Coşkuner’in vereceği konserle güzel bir gece yaşayacak.

‘Bana 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ anlayışıyla öğretmenlere büyük bir değer verdiklerini belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Türkiye’nin geleceğini kuracak nesilleri yetiştiren öğretmenlerimiz bir mesleği icra etmekten çok daha önemli bir iş yapmaktadır. Ülkemiz gelecekteki hedeflerine genç nesilleri yarının şartlarına göre geleceğe hazırlayabilecek öğretmenlerle ulaşacaktır. Her öğretmen, çocuklarımız için, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Türkiye’nin istikbali, öğretmenlerimizin tutuşturduğu eğitim meşalesi ile daha da aydınlık olacaktır. Bu millet, öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşünü azimle sürdürecektir. Bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu. Başkan Usta, ilçede görev yapan tüm öğretmenleri konserde görmekten büyük bir mutluluk duyacaklarını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Kasım 2015, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153