banner171

G.O.P BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDE YENİ BAŞKAN ÖMER GÜLER

Gaziosmanpaşa Beşiktaşlılar Derneği Lokali, düzenlenen törenle açıldı.

G.O.P BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ’NDE YENİ BAŞKAN ÖMER GÜLER
Çok sayıda katılımın olduğu açılış töreni renkli görüntülere sahne olurken ,Derneği’n Genel Kurulu, ise geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Tek liste halinde girilen Genel Kurulda yapılan oylamada Ömer Güler, Başkanlığı eski başkan Selim Köroğlu’ndan teslim aldı. Gaziosmanpaşa Beşiktaşlılar Derneği’nde bugüne kadar görev alan herkese teşekkür eden Güler 9 kişiden oluşan yeni yönetim kurulunun çıtayı daha da yükselteceğini, gerek sportif faaliyetler gerekse de sosyal sorumluluk projelerinde önümüzdeki dönemde adından sık sık söz ettireceğini söyledi. Başkanı Ömer Güler, yaptığı açıklamada "Derneğimizi kurmamızdaki amacımız, Beşiktaşlı spor severleri bir çatı altında toplamak ve bunların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak, Beşiktaş sevgisini yaymak, üyeleri arasında sosyal yardımlaşma ve dayanışma kurmak , arkadaşlık sevgisini sağlamak ve Beşiktaş Kulübünün gelişmesi için her türlü maddi ve manevi desteği sağlamaktır.

Yönetim Kurulu’ndaki tüm arkadaşlarımızla birlikte ilkelerimiz, kurallarımız ve önceliklerimiz var. İlk hedefimiz öncelikle sosyal bir spor derneği olmak. Zaman içerisinde bu sosyal projelerimizi de sizlerle paylaşacağız. Ve derneğimizin kapıları tüm üyelerimize açık olacak. Bunların yanında geleneksel hale getirmek istediğimiz ve derneğimizin gurur duyacağı etkinliklere, kampanyalara da destek vermek istiyoruz. Derneğimizin adının sosyal etkinliklerle birlikte anılması bize gurur verecektir.”şeklinde konuştu.

Ömer Güler başkanlığındaki Gaziosmanpaşa Beşiktaş’lılar Derneği’nin yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Serkan Adiler,Ömer Küçük,Burak Kadir Sezgin,İlker Yılmaz,Erkan Yıldırım,Erhan Özeren,Engin Abay ve Mehmet Temtek.

HABER EROL EFTEKİN

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2016, 00:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153