banner171

GOP-TAKSİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA İÇİN GERİ SAYIM

Gop-Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesiyle Göreve Geldiğinden Bu Yana Çok Yakından İlgilenen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Gop-Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Cihangir Tayfur’la Beraber Hastene'de İncelemelerde Bulundu.

GOP-TAKSİM EĞİTİM VE ARAŞTIRMA İÇİN GERİ SAYIM

Gop-Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesiyle göreve geldiğinden bu yana çok yakından İlgilenen Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş, Gop-Taksim Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Cihangir Tayfur’la beraber hastenede İncelemelerde bulundu.


Gaziosmanpaşanın çehresini değiştirecek Önemli yatırımlardan biri olan Gop-Taksim Eğitim ve araştırma hastanesinin hizmete açılmasında geri sayım başladı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av. İsmail Ergüneş son bir  hafta İçerisinde 2. defa Gaziosmanpaşa-Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesinde İncelemelerde bulunarak hastanenin hizmete açılması süreci ve bu sürecin hızlandırılmasıyla İlgili olarak hassasiyetini ve İlgisini bir kez daha gösterdi.


Hastane Yöneticisi Dr. Cihangir Tayfur tarafından makam odasında misafir edilen başkan Ergüneş buradaki bilgilendirmenin ardından, Hastane Başhekimi ve beraberindeki Gaziosmanpaşa Sağlık Grup Başkanı Yıldıran Özel, İl Çevre Bayındırlık Müdürü Mahmet Hacı Güngör Ve Turgay Esen’le Beraber Hastaneyi Gezdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2013, 17:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153