banner171

GOP ve Sultangazi başta olmak üzere 5 ilçede terör örgütü!

İstanbul'da polis,Esenyurt, Fatih, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde bulunan bazı adreslere eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonlarda 6 kişi gözaltına alındı.

GOP ve Sultangazi başta olmak üzere 5 ilçede terör örgütü!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK/KCK'nın Esenyurt’ta kamu kurum ve kuruluşlarına saldırı düzenleyeceği bilgisi üzerine harekete geçti.
Yapılan çalışmalar sonucunda Esenyurt, Fatih, Küçükçekmece, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 1'i 18 yaşından küçük 6 zanlı gözaltına alındı.

2 TÜFEK VE DOKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ
Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, 2 av tüfeği, örgütsel dokümanlar ile dijital malzemeler ele geçirildi.
Gözaltına alınan 5 şüpheli sağlık kontrollerinin ardından Vatan Caddesi'ndeki Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Yaşı küçük zanlı ise Çocuk Şube Müdürlüğüne gönderildi.

DÜN DE STADI KEŞFEDEN TERÖRİSTLERİN YAKALANDIĞI ORTAYA ÇIKMIŞTI
Dün, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maç günü eylem hazırlığındaki 3 terörist yakalandı. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda da keşif yapan teröristlerin adreslerinde çeşitli silahlar ve roket başlığı bulundu.
Teröristlerin adreslerinde Kalaşnikof silah ve roket başlığı ele geçirildi. Teröristlerin, Diyarbakır Lice kırsalından eylem için İstanbul'a gönderildikleri ve şehrin çeşitli noktalarında bir süredir eylem hazırlıklarını sürdürdükleri tespit edildi.

Kaynak:AA

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2016, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153