banner171

GOPARK fuarın gözdesi oldu

Bu yıl 13'üncüsü düzenlenen Evlilik Dünyası Fuarı, 160 firmanın katılımıyla Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlendi.

GOPARK fuarın gözdesi oldu
 İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda iki gün süren etkinlik için İstanbul'un gözde tesislerinden olan GOPARK evlilik fuarında ilgi odağı oldu.



Ziyaretçilerin sektördeki gelişmeler ve yeni trendleri yakından görmesine olanak sağlayarak aylarca süren düğün alışverişini 2 günde bitirmek isteyenlere özel imkânlar da sundu.

Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda, gelinlikten damatlığa, düğün davetiyesinden ayakkabıya, organizasyon firmalarından düğün mekânlarına kadar her şeyi bir arada bulmak mümkün. Çok sayıda firmanın bulunduğu fuarda görkemini yansıtan GOPARK Düğün ve Davet Salonu çiftlerin en fazla ziyaret ettiği mekânlar arasında yer aldı.

Gaziosmanpaşa'nın genel yapısında farklılıklar yaratarak, keyfi ideal bir konfor içerisinde 8 yıldır hizmet sunan GOPAK Tesisi, profesyonel ekibi ve özel olarak hazırlanan menüleri ile düğün, toplantı ve davet organizasyonları ile fuarda en çok dikkat çeken Marka oldu.
Duymaz:” Fuar’da yoğun ilgi gördük”

Gaziosmanpaşa’nın en büyük özel sektör yatırımlarından biri olan GOPARK’ın genel müdürü Volkan Duymaz;160 a yakın firma ve 10.000 in üzerinde ziyaretçi ağırlayan Evlilik Dünyası Fuarında markamızı tanıtmamız, ismimizi duyurmak açısından bizim için çok faydalı oldu. Çiftlerin Standımızı en fazla ziyaret ettiği mekânlar arasında yer alarak, oldukça yoğun ilgi gördü.

 Duymaz Konuşmasında; Her biri birbirinden farklı tarzda düğünler için ideal ortam sağlayan bu farklı mekânlar sayesinde Gopark her gelinin rüyalarını gerçekleştirebileceği mükemmel bir yer haline geliyor. Yetenekli şeflerinin hazırladığı enfes menü alternatiflerini seçiminize sunuyorlar, Farklı ve unutulmaz bir düğün isteyenler gelsinler salonumuzu görsünler.” dedi.



Ayrıntılı bilgi için ://gopark.com.tr/

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2015, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153