banner171

G.O.PAŞA BELEDİYE BAHÇESİNDE GÖNÜL GÖNÜLE İFTAR…

Gaziosmanpaşa Belediye Bahçesi’nde üç bini aşkın vatandaşımızın katılımıyla gerçekleşen Gönül Sofraları Açık Hava İftarında Ramazan ayının bereketi saçıldı..

G.O.PAŞA BELEDİYE BAHÇESİNDE GÖNÜL GÖNÜLE İFTAR…
Belediye Bahçesi ve Mevlana Mahallesi Etkinlik Alanı’nda kurulu platformlarda da çocuklara yönelik çeşitli ramazan eğlenceleri, meddah, şişme maskot show gölge oyunu ve Nasrettin Hoca Oyunu sergilendi. Vatandaşlar etkinlik alanlarında kurulan Osmanlı mimarisinden esinlenilmiş satış dükkanlarında alışveriş yapma fırsatı da buldular. 
 

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı gereği düzenlediği Açık Hava Gönül Sofraları dün de belediye bahçesinde binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Şirin Ünal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, belediye başkan yardımcıları ve AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş’in de hazır bulunduğu sokak iftarında belediye ile vatandaşlar bu anlamlı günü birlik ve beraberlik içinde geçirdi. Gaziosmanpaşa Belediyesi önündeki bahçede iftar açmanın huzuru tüm içtenliğiyle yaşanırken, yüzlerce masadan oluşan gönül sofralarına ramazan ayının bereketi saçıldı. İftar öncesi yapılan tasavvuf müziği dinletisinden sonra ezanın okunmasıyla binlerce kişi hep birlikte dua ederek iftarlarını açtılar. İftar öncesi vatandaşlara seslenen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Bu ay hepimize sağlık, mutluluk ve refah getirsin. Allah’ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı bu ayda hepimizin dileği olan sosyal hayatta huzur ve kaynaşma yoğun olarak yaşansın’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153