banner171

G.O.Paşa'da Konuşan Dilipak:'CHP, cemaatin avukatlığını yapıyor'

17 Aralık Operasyonu’nun birinci yıldönümünde ‘17 Aralık Bir Darbe Girişimidir’ isimli konferansa katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, “Dün Ergenekon’un avukatlığını yapan CHP, bugün cemaatin avukatlığını yapıyor” dedi.

G.O.Paşa'da Konuşan Dilipak:'CHP, cemaatin avukatlığını yapıyor'
 Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 17 Aralık Operasyonu’nun birinci yıldönümünde Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘17 Aralık Bir Darbe Girişimidir’ isimli konferansa katılan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, operasyon sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“YENİ DAVALARIN AÇILMASI BEKLENİYOR”
Konferans öncesinde konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, “17 Aralık’ta yeni bir süreç başladı. 28 Şubat gibi bu da yeni bir süreçti. Bu defa paralel devlet denen bir yapının siyasete müdahalesine ilişkin süreç başlamıştı. Bugün onun yıl dönümü ve daha önce Ergenekon Davası’nı, Balyoz Davası’nı tartışıyorduk. Şimdi paralel yapıya ilişkin davalar gelecek gibi görünüyor. MİT TIR’larıyla ilgili dava açılmıştı. Bu dava aslında asıl dava değildi. Çünkü bu daha önce Tahşiye davası olarak bilinen bir davayla bağlantılı olarak sanıkların başvurusu üzerine başlatılan bir soruşturma. Önümüzdeki günlerde yeni davaların açılması bekleniyor” diye konuştu.


“KILIÇDAROĞLU, CEMAAT SENARYOSUYLA ORAYA GELDİ”
Konferansta CHP ye yönelik sözler sarf eden Abdurrahman Dilipak, “Dün Ergenekon’un avukatlığını yapan CHP, bugün cemaatin avukatlığını yapıyor. Erdoğan'a karşı Cumhurbaşkanlığı sürecinde MHP ile işbirliği yapıyor, cemaatle işbirliği yapıyor. Biliyorsunuz Birgül Ayman Güler açıkladı, kızılca kıyamet koptu. Şimdi onu da ihraç edecekler. Cemaatle işbirliği yapıyor. Zaten Kılıçdaroğlu cemaat senaryosuyla oraya geldi. Bakın piyasa boş değil birilerinin eli armut toplamıyor. Türkiye’de hala taşlar terine oturmadı bunu görelim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153