banner171

GOP'lu çocuklar izci kampında

Açık havada yapılan izcilik eğitimleri arasında kişiliği geliştirici oyun ve eğlenceler de önemli bir yer tutuyor. Kampta iyi bir yurttaş olma, çok yönlü bir kişilik geliştirmeye yönelik beceri kazanma yolları öğretilirken izciler aynı zamanda eğlendikleri keyifli bir kamp dönemi geçiriyorlar.

GOP'lu çocuklar izci kampında
Gaziosmanpaşa Belediyesi Özürlüler Masası aralarında işitme ve zeka geriliği de bulunan 30 çocuğu İBB’nin Ümraniye Kent Ormanı’ndaki İzci Kampına götürüyor. 13-15 yaş arasındaki çocuklar bir hafta sürecek izci kampında temel ve ileri seviye izcilikten, müziğe, kişisel gelişimden spor etkinliklerine kadar çok çeşitli alanda eğlenerek paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Açık havada yapılan izcilik eğitimleri arasında kişiliği geliştirici oyun ve eğlenceler de önemli bir yer tutuyor. Kampta iyi bir yurttaş olma, çok yönlü bir kişilik geliştirmeye yönelik beceri kazanma yolları öğretilirken izciler aynı zamanda eğlendikleri keyifli bir kamp dönemi geçiriyorlar. Gaziosmanpaşalı çocuklar 15-21 Ağustos tarihleri arasındaki kampa katılacak olmanın mutluluğunu daha şimdiden yaşamaya başladılar.
Gaziosmanpaşa Belediyesi yetkilileri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim ve eğlenceli etkinliklerinden oluşan izci kampına her yıl öğrenci gönderdiklerini belirterek, “Bu kampa gönderdiğimiz engelli çocuklarımız da son derece eğlenceli ve eğitici geçen kampta kendilerini geliştirme imkanı buluyorlar” dediler.   

İzci kampında aileler 24 saat kayıt sistemi ile çalışan kamp alanının farklı noktalarına yerleştirilen kameralar aracılığıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi adresi üzerinden izci kampını canlı yayınla takip edebiliyorlar. Ümraniye İzci Kamp alanında daimi olarak ambulans ve sağlık ekibi bulunuyor ve kamp alanı her türlü haşereye (kene, böcek vs.) karşı düzenli olarak ilaçlanıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153