banner171

GOP’TA ENGELLİLERE YÖNELİK MİNİ AKADEMİ…

Bahçeşehir Üniversitesi ile Gaziosmanpaşa Belediyesi ortaklaşa engelli bireylerin yaşam zorluklarının çocuk yaşta aşılmasına yönelik bir Mini Akademi oluşturdu. Ellerini kullanmakta zorluk yaşayan zihinsel engelli bireyler hariç tüm engelli guruplarına açık olan akademide bilgisayar eğitimi, çömlekçilik, bireysel gelişim gibi dersler verilecek.

GOP’TA ENGELLİLERE YÖNELİK MİNİ AKADEMİ…

Bahçeşehir Üniversitesi ile Gaziosmanpaşa Belediyesi engelli bireylerin yaşam zorluklarının çocuk yaşta aşılması için yaz aylarında sürecek bir Mini Akademi düzenledi

Öğretim Görevlisi İnci Zaim Gökbay ile Mehmet Şafak Ergün’ün proje yürütücüsü olarak görev yapacakları akademide engelli 10 öğrenci ilk olarak 1-19 Ağustos tarihleri arasında kurs görüyor. Ellerini kullanmakta zorluk yaşayan zihinsel engelli bireyler hariç tüm engelli guruplarına açık olan akademide bilgisayar eğitimi, çömlekçilik, bireysel gelişim gibi dersler veriliyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi yetkilileri, 15 gün sürecek olan mini akademide kurs gören öğrencilerin kep töreninin 21 Ağustos tarihinde yapılacağını belirterek, “Akademi bir yıl boyunca 15’er günlük kurslar halinde sürecek. 10-13 yaş arasındaki engelli çocuklarımız bu kurslardan bireysel gelişim yönünde çok önemli kazanımlar elde edecekler” dediler.  


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153