banner171

Gop'ta Zabıta Ekiplerimiz Kaldırım İşgaline Karşı Denetimlerini Artırdı

Zabıta Ekiplerimiz Kaldırım İşgaline Karşı Denetimlerini Artırdı

Gop'ta Zabıta Ekiplerimiz Kaldırım İşgaline Karşı Denetimlerini Artırdı
 Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yol ve kaldırım işgaline karşı ilçe genelinde denetimler gerçekleştiriyor. Uyarılara rağmen kaldırım işgaline devam eden esnaflara cezai işlem uygulanıyor.
Gaziosmanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yol ve kaldırım işgallerine dur demek için harekete geçti. Vatandaşın son dönemde artan şikayet ve taleplerini değerlendiren ekipler, sokak ve kaldırımları işgal eden esnafa yönelik kontrollerini artırdı. Zabıta ekipleri, kullanım hakkı yayalara ait olan kaldırımların işgal edilmemesi adına iş yerlerini tek tek gezerek bilgilendirdi.

Denetim kapsamında bazı işletmelerin yaya yolunu engelleyen ve görüntü kirliliğine yol açan seyyar raf, tezgah, tabela, masa, sandalye, duba ve ticari malzemeleri ekipler tarafından kaldırıldı. Kaldırım işgalinin yanı sıra engelli rampalarının önüne veya trafik akışına engel olacak biçimde yola araç park eden sürücülere de uyarılarda bulunuldu. Zabıta ekipleri, tüm uyarılara rağmen kaldırım işgaline devam eden esnaflara ise cezai işlem uyguladı. Yol ve kadırım işgaline karşı denetimler, vatandaşın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için aralıksız devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2020, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153