banner171

GOP’TA ZAFER GECESİ…

Gaziosmanpaşa’da Zafer bayramının 89. yıldönümü binlerce kişinin katıldığı sevilen sanatçı Uğur Işılak’ın verdiği coşku dolu konserle kutlandı.

GOP’TA ZAFER GECESİ…
GOP’TA ZAFER GECESİ…

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında kazanılan bu zafer Türk ulusunun hürriyetinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğinin ve Türk bayrağının gönderden indirilemeyeceğinin en büyük kanıtı olarak şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır’’.
Gaziosmanpaşa Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramının 89. yıldönümünü görkemli bir şölenle kutladı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Vekili Mahmut Yeter, Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Yılmaz Özkan, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Subaşı ve Azerbaycan Milletvekili, Avrupa Konseyi Parlamento Temsilcisi Genire Paşayeva’nın da katıldığı Zafer Gecesi, Belediye Bahçesinde kurulu platformda bando gösterisi ve sevilen sanatçı Uğur Işılak’ın verdiği coşku dolu konserle kutlandı. Binlerce Gaziosmanpaşalının katıldığı konserde sevilen eserlerini seslendiren Uğur Işılak büyük beğeni topladı.






Zafer Gecesi öncesi bir mesaj yayınlayan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nın  Türk milletinin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık ve vatanseverlik destanlarından biri olduğunu belirterek;
“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün komutanlığında kazanılan bu zaferle Türk ulusunun  hürriyetinden hiçbir zaman vazgeçmeyeceğinin, Türk bayrağının gönderden indirilemeyeceğinin en büyük kanıtı olarak şanlı tarihimize altın harflerle yazılmıştır. Atatürk’ün Türk milletine olan inancının bir eseri olan ve tarihe altın harflerle yazılan 30 Ağustos Zaferi Türk ulusunun bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğinin en canlı kanıtıdır. Eşsiz bir kahramanlık ve yurtseverliğin önemli bir abidesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın coşku ve mutluluğunu bizlere yaşatan başta Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve O’nun silah arkadaşları olmak üzere kurtuluş savaşımızın tüm kahramanlarını minnetle anıyoruz. Türk milletinin tüm dünyaya örnek olan Zafer Bayramı’nı en içten duygularla kutluyor, kahraman ordumuzun tüm mensuplarına esenlikler diliyorum’’ dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153