banner171

Haftaya kar temizliği ile başlayan Esnaf,belediye ekiplerine yardım için kolları sıvadı!

Belediye ekiplerine yardımcı olmak isteyen esnaf, kapısının önünde kar temizliği yaptı.

Haftaya kar temizliği ile başlayan Esnaf,belediye ekiplerine yardım için kolları sıvadı!

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı, şehri beyaza bürüdü. Gaziosmanpaşa Belediyesi karla mücadele ekipleri, ilçede ulaşımın aksamaması ve vatandaşların olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi adına tam kadro sahada görev yapıyor.  


Kapısının önünü temizleyen esnaf,diğer esnaflara örnek oldu!
Belediye ekiplerinin yoğun çalışmasına karşı günlerce yağan kar yağışı nedeniyle kaldırımlarda biriken karlar, yer yer yayaların geçişlerinde sıkıntı oluşturdu. Dükkanlarını, işyerlerini açan esnaflar, haftanın ilk iş gününde belediye ekiplerine yardımcı olmak için ellerine kürekleri alarak kapı önü temizliği yaptı.

Hem kapılarının önlerini hem de belediye ekiplerine yardımcı olmak için çalışma yaptıklarını belirten esnaflar, “kar işyerlerimizin önüne birikmişti. Bizde ilk iş gününe hem belediye ekiplerimize yardımcı olmak hem de kapımızın önünü temizlemek için kürekleri elimize aldık, karları temizledik” dediler.

Kar küreme araçları ve greyderlerle ana arterlerden başlayarak, cadde cadde, sokak sokak küreme çalışmaları gerçekleştiren Gaziosmanpaşa Belediyesi, buzlanmanın önüne geçmek için ise ilçe genelinde tuzlama çalışması yaptı. 55 araç ve 365 personelin görev yaptığı çalışmalar, aralıksız sürdü.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2022, 00:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153