banner171

HASAN TAHSİN USTA'NIN “TEŞKİLATA TEŞEKKÜR YEMEĞİ“

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin USTA'nın 30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe ve Mahalle teşkilatları seçim süreci boyunca gösterdiği emek ve çabalarından ötürü düzenlemiş olduğu teşekkür yemeğinde tüm ilçe teşkilatı bir araya geldi.

HASAN TAHSİN USTA'NIN “TEŞKİLATA TEŞEKKÜR YEMEĞİ“
Düzenlenen yemekte Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. Şahin PİRDAL'ın yapmış olduğu konuşmasında;Öncelikle kendimden önceki ilçe başkanlarımıza, önceki dönemlerde görev yapmış belediye başkanlarımıza, her türlü emeği geçen ve özellikle seçim süreci boyunca çalışmalarda ter döken ve Gaziosmanpaşa'da Ak Parti'nin % 51 gibi daha önceki tüm seçimlerden daha yüksek bir oy oranı almamızı sağlayan tüm teşkilatımıza tek tek teşekkür ederi dedi.
 Ardından; Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Sn. Hasan Tahsin USTA teşekkür konuşmasını gerçekleştirdi. 30 Mart Yerel Seçimleri bizim için çok önemliydi ve bunu sizlerin de katkıları ile mutlu bir şekilde son noktayı koyarak vatandaşlarımıza hizmet etmek için Gaziosmanpaşa'da kollarımızı sıvamış bulunmaktayız.Bizleri bu yemekte yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum.Yorucu ama sonucunun sevinçli olduğu bir seçim dönemi geçirdik. 
Seçim süresince yaptığınız çalışmalar ve fedakarlıklarınızdan dolayı hepinize ayrı, ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Teşkilatımızla Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız bizi seven dostlarımızla huzurlu bir seçim ortamı geçirdik.Seçim süresince verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize ve bu süreç içerisinde bana desteklerini esirgemeyen vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Gaziosmanpaşa'yı inşallah mahcup etmeyeceğiz bize yakışan hizmetleri ilçemiz için hizmetleri bir, bir yerine yine sizlerle birlikte vatandaşlarımızla birlikte getireceğiz dedi.

 Daha sonra Programa Katılan Ak Parti İstanbul İl Teşkilatlanma Başkanı Sn. Halis DALKILIÇ Gaziosmanpaşa teşkilatını tebrik etti. 
Ve ardından seçim süresince asli görevi olan Trakya sorumluluğundan bulduğu her fırsatta teşkilatın  yanında olan Ak Parti İstanbul Milletvekili Prof. Türkan DAĞOĞLU konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra Belediye Başkanı, İlçe Başkanı, İl Başkan Yardımcı, İl sorumlusu, Belediye Meclis Üyeleri ve tüm Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatı birlik ve beraberlik içinde Seçim Şarkısı DOMBIRA'yı söylediler.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2014, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153