banner171

Amatör kümede inanılmaz olay

Amatör kümede inanılmaz olay

Amatör kümede inanılmaz olay
 Yenisahra Stadı'nda oynanan ve 5-1 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile devam eden maçın bitimine 4 dakika kala sahaya maçla ilgisi olmayan 3 kişi girdi ve Bağlarbaşısporlu futbolculara saldırdılar. Bu olay üzerine Hakem Rıfat Yağımlı maçı tatil ederek soyunma odasına girdi. 15 dakika sonra ise Hakem Yağımlı iki takımı kalan 4 dakika için sahaya davet etti. 5-1 önde olan ve olaylar esnasında bir futbolcusu ihraç edilen Bağlarbaşısporlu futbolcular sahaya çıktılar lakin Çatalca temsilcisi Subaşıspor'un yöneticileri 'Sahaya girenlerin elinde bıçak vardı. Sahaya çıksak can güvenliğimizi kim sağlayacak?' diyerek hakemin çağrısına uymadılar.
Subaşıspor tepkili

'Böyle bir olay ancak İstanbul'da yaşanır' Subaşıspor Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Yıldırım 'Maçın bitimine 5 dakika vardı. Sahaya birden 3 kişi girdi. Bizim futbolculardan bazıları bu kişilerin ellerinde bir şey gizlediklerini ve bunun bir bıçak olduğunu bize söylediler. Sahaya giren bu kişilerin maçla alakası yok. Tesisin kapısı Allah'a emanet. Elini kolunu sallayan içeri girebiliyor. Zaten oyun alanına girer girmez Bağlarbaşılılara saldırdılar. Küfür ediyorlar, sağa sola tehditler savuruyorlardı. Bizim futbolcular hemen bir kenara toplandılar. Maçın devam olanağının kalmadığını gören hakemler de maçı tatil ettiklerini söyleyerek soyunma odasına gittiler. Biz soyunma odasında güvenlik gelmesini beklerken, yaklaşık 15-20 dakika sonra bize haber gönderdiler, 'sahaya çıkın, maçı tamamlayalım' diye… Bu şartlarda bizim can güvenliğimizi kim sağlayacak. Bu olaya sebebiyet verenleri kınıyoruz. Tek tesellimiz futbolcularımıza zarar gelmemiş olması' dedi.

Bu arada sahaya girenlerin, Bağlarbaşıspor yedek kulübesinden bir futbolcu ile yaşadığı sürtüşme sonrası böyle bir eyleme giriştikleri öne sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153