banner171

İlçe Başkanı Şahin Pirdal, gazetecilerle bir araya geldi

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanlığı, '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla düzenlediği kahvaltıda yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İlçe Başkanı Şahin Pirdal, gazetecilerle bir araya geldi

  AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe başkanı Av.Şahin Pirdal'ın öncülüğünde gerçekleşen '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü bölgedeki yerel basın mensuplarının katılımıyla kahvaltı, samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirdi. 

Programa Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe kadın kolları başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve İlçe başkan yardımcıları Metin Dabak,Ahmet Salmış,Ahmet Çelik ve mahalle yönetimi tanıtım medya başkanları  katıldı.


PİRDAL; “GAZETECİLİK ZOR VE GÜZEL BİR MESLEK”

Kahvaltılı programda bir konuşma yapan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av.Şahin Pirdal,yerel basının zor şartlarda görev yaptığını söyledi. 

Pirdal "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesi ile sizlerle bir araya geldik, gününüz kutlu olsun. Tabi gazetecilik mesleği zor, tüm zorluklarının yanında aynı zamanda güzel bir meslek, gecesi yok gündüzü yok, 24 saat her an göreve hazır olunması gereken bir meslek.Dürüstlük ve doğruluk ilkesinde temel adımlarla ilerleyen içinde yalan olmadan,hangi siyasi parti anlayışı ve hangi hayat felsefesi inancı olursa olsun medya mensubu doğru bir şekilde aktarım yapmak zorunda. Bizde Ak Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanlığı olarak 500 bin nufüslü bir ilçede 100 bin üyesi olan ilçe ölçeğinde siyaset yapıyoruz. Bu görevi ihya ederken,tıpkı siz değerli basın mensubu arkadaşlarımız gibi "temiz ve doğru siyaset" yapıyoruz.Dedi.


‘Çalışan Gazeteciler Günü’nüzü en içten duygularımla kutluyorum. Cenab-ı Allah nice güzel hizmetleri sizlerle beraber yapmayı bizlere de nasip etsin diyorum” dedi. 


KONGRE NE ZAMAN OLACAK

Toplantı soru cevap şeklinde ilerledi.
Basın Mensubu;Kongre ile ilgili süreçi sordu.

Pirdal;2017 tarihinde kendi ilçemizde bir deleğe oylaması yaptık.Ve bizim 6.Olagan kongremiz başlamış oldu. Genel merkezimiz bir takvim açıklaması yaptı.Önce ilçelerde,illerde ve genel merkezde kongreler ilan edildi.Ancak bu süreçte uluslar arası siyasette,gerekse iç siyasette önemli gelişmeler oldu.Takdir edersiniz ki bu gelişmeler bu süreçte biraz etkiledi ve kongere süreçlerinde aksamalar oldu dedi.




Gazeteciler, bu mutlu günlerinde kendilerini hatırlayan Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığına teşekkür ettiler. Kahvaltının ardından günün anısına toplu fotoğraf çekildi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2018, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153