banner171

İş Arayan ile İş Veren Online Sistem Üzerinde Gaziosmanpaşa'da Buluşuyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, İstihdamda Milli Seferberlik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Gaziosmanpaşa'da ikamet eden ve iş arayan vatandaşların en hızlı şekilde iş bulabilmesi adına yapılan çalışmalar kapsamında İstihdam Portalı hizmet vermeye başladı.

İş Arayan ile İş Veren Online Sistem Üzerinde Gaziosmanpaşa'da Buluşuyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’nın başlatmış olduğu İstihdamda Milli Seferberlik projesi kapsamında, iş arayanlara kolaylık sağlamak amacıyla çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Belediyemiz, iş arayanla işverenin bir araya gelmesi amacıyla düzenlediği İstihdam Fuarları, İstihdam Buluşmaları, Toplu Mülakatlar ve İş Kulubü Eğitimlerinin yanı sıra çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. İş arayanların daha kaliteli hizmet alabilmesi ve en hızlı şekilde iş bulabilmesi amacıyla Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin resmi web sitesinde İstihdam Portalı oluşturuldu.

Özel Sektörden birçok firmanın iş imkânı sunduğu İstihdam Portalında, iş arayan vatandaşlarımız tercih ettikleri işlere kolayca ulaşabilecek ve kendilerine uygun işlerde çalışma fırsatı yakalayabilecek. Vatandaşlarımızın E-Belediye uygulaması ile Belediyemize gelmeden tüm işlerini kolayca halledebileceği İstihdam Portalı için  //istihdam.gaziosmanpasa.bel.tr adresine üye olup kendilerine CV oluşturduktan sonra iş ilanlarına kolayca ulaşıp başvurabilecek. 

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2018, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153