banner171

İsmail Ergüneş Gaziosmanpaşa'lı Gençlerle Bir Araya Geldi...

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kolları Perşembe Kahvesi Sohbetinde İsmail Ergüneş'le Buluştu.

İsmail Ergüneş Gaziosmanpaşa'lı Gençlerle Bir Araya Geldi...

Ak Parti Gaziosmanpaşa Gençlik Kollarının  her hafta düzenlediği  Perşembe kahvesi sohbetinde bu hafta Ak parti Gaziosmanpaşa eski ilçe başkanı ve Ak Parti İstanbul  ikinci bölge teşkilat komisyonu üyesi İsmail ERGÜNEŞ konuk oldu.

Hürriyet Mahallesi Lokalinde yapılan toplantıda Gaziosmanpaşa gençlik kolları teşkilatı yoğun bir katılım sağladı.

 Açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz, tüm katılanlara teşekkür ederek, bu toplantılarının amacının deneyim paylaşımı ve kişisel gelişime yönelik toplantılar olacağını, ilerleyen zamanlarda da Gaziosmanpaşa’lı gençleri parti büyüklerimizle her hafta bir araya getireceklerini, dile getirdi. 


Soru cevap şeklinde gerçekleşen programda,Ergüneş sorulara açık ve net cevaplar vererek gençlerin kalplerini bir kez daha feth etti.


ERGÜNEŞ: Gençlik için hangi yollar çizilmeli sorusuna ise şöyle cevap verdi. ilçe başkanlığım döneminde gençlik kolları başkanı Eray Karadeniz kardeşimle uyum içinde ve çok güzel çalışmalara imza attık.Eray kardeşim adalet duygusundan hiç şüphem yok her zaman olduğu gibi bu günde yarında üstüme düşen vazife ne olursa yanındayım dedi.

İşmi,siyaset mi,sorusuna şöyle cevap veren Ergüneş,siyasete girdiyseniz haliyle Avukatlık mesleğimizi tam olarak yapamıyoruz ve beş yıl sürece işimizi bir kenara koyup hayatımızın  % 95 i  siyasetle geçiyor.

Gaziosmanpaşa ilçemizde nüfus hızla artıyor 70-80 kişilik sınıflarda çocuklarımız okumak zorunda kalmışlardı ama Ak parti hükümetinin yönetiminde hemen hemen tüm okullarımız yenilendi ve sınıflar çoğaldı artık 20-30 kişilik sınıflar var.Yani Ak Parti hedef koyar ve o hedefi gerçekleştirir.Halkımızdan ve sizin gibi gençlerimizden aldığı destekle hedeflerini tek tek gerçekleştiriyor.Diyerek sözlerine son verdi.

Ak parti Gençlik Kolları Başkanı Eray Karadeniz, bu toplantımıza iştirak eden İsmail Ergüneş başkanımıza ve tüm gençlik kolları mahalle yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ederim dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2016, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153