banner171

İstanbul İller Arası Karate Şampiyonasında Gaziosmanpaşa Rüzgârı Esti

34. Süper Lig Karate Şampiyonası'nda Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü'nün başarılı sporcuları, 3 şampiyonluk ve 3 üçüncülük elde ederek büyük bir başarıya imza attı.

İstanbul İller Arası Karate Şampiyonasında Gaziosmanpaşa Rüzgârı Esti

Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen İstanbul İller Arası 34 Süper Lig Karate Şampiyonası, Sultanbeyli Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. 14-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen şampiyonaya 18 ilden 1.250 sporcu katıldı. 

2000 doğumlular üstü bay, bayan, kata ve kumite kategorilerinden oluşan şampiyonada Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü öğrencileri üst üste elde ettiği başarılarla ilçemizin gururu oldu. 3 şampiyonluk ve 3 üçüncülük elde eden sporcularımız şampiyonaya damga vurdu.

5 etaptan oluşan Karate 34 Süper Lig’in 3.Etabında Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü öğrencilerinden Abdülhamit Şahin, Miray Mülazımoğlu ve Atakan Yoğurtçu kumite dalında rakiplerini yenerek şampiyon oldu. Atakan Çınar, Hüseyin Baş ve Elif Kurtbaş ise yine aynı grupta üçüncülüğü elde etti. Bu kapsamda İstanbul İller Arası 34 Süper Lig Karate Şampiyonası’nın 3. Etabı olan Kapalı Çarşı Etabı’nda 3 şampiyonluk ve 3 üçüncülük elde eden Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü öğrencileri elde ettiği başarılarla ilçemizin gururu oldu. 

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin destekleriyle başarıdan başarıya koşan sporcularımız, bundan sonraki süreçte yeni başarılar elde ederek ilçemizin ve ülkemizin gururu olmak için Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü'nde hazırlıklarını sürdürmeye devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153