banner171

İstanbul Ulaşımında Gaziosmanpaşa etkisi!

İstanbul ulaşım projeleri son zamanlarda hızlanmaya başladı.Bu konuda katkısı olanların başında ise tanıdık bir isim var..

İstanbul Ulaşımında Gaziosmanpaşa etkisi!
  Bu hafta İstanbul büyükşehir belediyesinden İstanbul ulaşımını rahatlatacak önemli projeler bir bir hayata geçirildi.Bunlar 
Vezneciler-Sultangazi metro hattı
Rumelihisarı - Aşiyan finüküler hattı
Mahmutbey-Esenyurt metro hattı
Eminönü-Alibeyköy Tramvay hattı

Dolmabahçe-Ayazağa karayolu tünel projeleri. bu projeler sadece bu ay içerisinde İstanbul Büyükşehir Belediye meclisinde onaylanarak hayata geçirildi.

Özellikle bölgemiz için önemli olan Vezneciler-Sultangazi hattı , Gaziosmanpaşa-Küçükköy üzerinden Sultangazi'ye erişerek bölgemizin ulaşımını son derece rahatlatacaktır.

Bu projeleri hayata geçiren komusyon başkanı ise bir dönem Gaziosmanpaşada belediye başkan yardımcılığı da yapmış olan Mahmut Yeter.Kendisiyle görüştüğümüz Mahmut Yeter, özellikle Vezneciler - Sultangazi hattının bölgemiz açısından önemine binaen projelerin hayata geçirilmesini takip edeceğini belirtti.Gaziosmanpaşa ve Sultangazi'nin yaklaşık 1.000.000 kişilik nüfüsuyla İstanbul'un çok önemli bir parçası olduğunu ve İstanbul Büyükşehir Belediye yatırımlarından hak ettiği payı almasının takipçileri olduğunu belirtti.

Gerek Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ,Gerek ise Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, ilçeleri için ciddi mücadele ederken , biz de İBB meclis üyeleri olarak onlara elimizden gelen tüm desteği sunmalıyız diyerek , kendi mahallemize pozitif ayrımcılık yapmamız da görevimiz olduğunu belirtti.

İstanbulun en öenmli sorunu olan ulaşım probleminin çözümü için gece gündüz çalıştıklarını belirten Mahmut Yeter , 2019 seçimlerinde belirleyici olan parametrelerden en önemlisi trafik ve ulaşım olacaktır, biz (İBB)İstanbul Büyükşehir Belediye olarak 2019 kadar hedefimiz olan 450 KM raylı sistem ve 44 km araç tüneli projelerini gerçekleştirmek için  gece gündüz çalışacagız dedi.GPHABER.COM


Maçka Parkı'na Yapılacak Tünelin Güzergahı Değişti, CHP Plana 'Hayır' Dedi



 





Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153