banner171

İşte Örnek Başkan...

Ak partide kongre heyecanı devam ederken , ilçe başkanı Av.Şahin pirdal ve teşkilatı gece gündüz demeden çalışmalarına devam ediyor.

İşte Örnek Başkan...
 Ak parti istanbul teşkilatlarında kongre heyecanı ve belirsizliği devam ederken , Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal ve ekibi bu belirsizlikten hiç etkilenmeden sanki ilk günkü gibi heyecanlı ve azimli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor.
Son derece yoğun bir çalışma içinde olan  Pirdal´ın  “Kongre er veya geç olacak, Ancak bütün hainler bir araya gelip topyekün ülkemize saldırmışken bizim kongre sürecini beklememiz doğru olmaz, nefesimiz yettiği müddetçe her anımızı değerlendirip Türkiye üzerinde oynanan büyük oyunu halkımıza anlatarak bu oyunu bozmak zorundayız” diyerek belirsizlikten etkilenmemeleri için tüm teşkilatı motive ettiği dikkatlerden kaçmıyor.

Muhalefet partilerinde kongre öncesi yaşanan kavgalar ve gruplaşmalar göz önüne alındığında , Ak partideki birlik ve kararlılığın temelinde Şahin Pirdal'ın bu birleştirici tutumu olduğu ortaya çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153