banner171

Karadeniz Mahallesi’nde inşa edilen Zeminaltı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Karadeniz Mahallesi’nde inşa edilen Zeminaltı Otopark İnşaatı Hızla Devam Ediyor
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın “Her Mahalleye Otopark” projesi kapsamında Karadeniz Mahallesi’nde inşa edilen Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otoparkı’nda çalışmalar hız kazandı. Bölgenin otopark ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak projeyle çocuk parkı ve yeşil alanların sayısı da artıyor.
Gaziosmanpaşa’da, ulaşımı rahatlatmak ve trafik yoğunluğunu azaltmak için hayata geçirilen otopark projeleri tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karadeniz Mahallesi’ne kazandırılacak olan Mehmet Niyazi Özdemir Zeminaltı Otopark ve Park Projesi’nde çalışmalar hız kazandı.

ALTI OTOPARK, ÜSTÜ ÇOCUK PARKI

11 bin 150 metrekare alanda inşa edilen projeyle bölgeye 5 katlı ve 231 araç kapasiteli otopark kazandırılacak. Otoparkın üst tarafına ise çocuk oyun parkı, yeşil alanlar ve oturma elemanları inşa edilecek. Bölgedeki otopark ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak olan proje kapsamında vatandaşlara, ailece keyifli vakit geçirebilecekleri mekanlar, çocuklara da güvenli oyun alanları sunulmuş olacak.

BAŞKAN USTA: “5 AYRI NOKTADA ZEMİN ALTI OTOPARK İNŞAATLARI SÜRÜYOR”

Ulaşım ve metro projelerinin hız kazandığı Gaziosmanpaşa’da trafiği rahatlatmak adına yeni otopark alanlarına önem verdiklerini ifade eden Başkan Usta, “İstanbul gibi metropol bir şehirde ulaşım sorununu azaltmanın bir ayağı da yeni otoparklar yapmak. Şu anda 5 ayrı noktada zemin altı otopark inşaatları sürüyor. Her mahalleye zemin altı otopark yapacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2019, 15:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Muhammed Albasan
Muhammed Albasan - 4 yıl Önce

otopark kayıtları nezaman başlıyor fiyatlar ne kadar olucak acaba teşekkürler

serhat
serhat - 4 yıl Önce

kayıtlar ne zaman başlıyor

Semih bozkurt
Semih bozkurt - 4 yıl Önce

Merhaba açılış tarihi nedir

Gökhan Bilici
Gökhan Bilici - 4 yıl Önce

Merhaba ben karadeniz mahellesi generalaldogancaddesi sakinkerindenim bu otoparka kayıtlar nezaman başlar diye soracaktım vede nezaman biter

Necati
Necati - 4 yıl Önce

bi açılamadı gitti bitmiş park ama ne uzun peyzaj bu böyle açmak için belediye seçimini falan mı bekletiyorsunuz anlamadık gitti

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153