banner171

Karate İl Müsabakalarında Gaziosmanpaşalı Sporculardan 8 Madalya

Karate İl Müsabakalarında Gaziosmanpaşalı Sporculardan 8 Madalya

Karate İl Müsabakalarında Gaziosmanpaşalı Sporculardan 8 Madalya

Gaziosmanpaşa’nın ev sahiplinde düzenlenen “İstanbul Okullar Arası Minikler, Küçükler, Yıldızlar Karate İl Birinciliği Müsabakaları”nda Gaziosmanpaşalı karateciler, 4 altın, 2 gümüş ve 2 bronz madalya elde etti.

Türkiye Karate Federasyonu ve Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından organize edilen "İstanbul Okullar Arası Minikler, Küçükler, Yıldızlar Karate İl Birinciliği Müsabakaları" sona erdi. Gaziosmanpaşa Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen turnuvaya İstanbul’da bulunan 479 okuldan 1.320 sporcu katıldı. 2 gün süren turnuvanın ilk gününde kız ve erkeklerde Minikler Ferdi Kata, Küçükler Ferdi Kata, Yıldızlar Ferdi Kata müsabakaları ile Yıldızlar 12-13 Yaş Kız Ferdi Kümite müsabakaları yapıldı. İkinci gün ise Yıldızlar 12-13 Yaş Erkek Ferdi Kümite Müsabakaları gerçekleştirildi.

Turnuvalarda, Gaziosmanpaşa Belediye Spor Kulübü sporcuları olan ve okulları adına tatamiye çıkan sporculardan; Ata Bıyıklı minik erkeklerde, Nilsu Topyıldız küçük kızlarda, Melih Sezgin yıldız erkeklerde ve Saliha Hacer Akbulut yıldız bayanlarda altın madalyanın sahibi oldu. Beray Selçukcan küçük bayanlarda, İkbal Meryem Ayvallı minik bayanlarda gümüş madalya elde ederken, Nisa Dağ küçük bayanlarda, Arda Okur yıldız erkeklerde bronz madalya kazandı.

Öte yandan Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Karate İstanbul İl Seçmeleri Müsabakaları'nın Avrupa Yakası ayağı da,1250 sporcunun katılımıyla 19-20 Şubat tarihlerinde Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153