banner171

Karda İşe Giden Gaziosmanpaşalılara Sıcak Çorba İkramı

İstanbul’u etkisi altına alan yoğun kar yağışı şiddetini sürdürürken, Gaziosmanpaşa'da işe gidenler vatandaşlar dağıtılan çorba ile ısındı. Gaziosmanpaşa Belediyesi ekipleri, sabah saatlerinde otobüs durakları ve meydanlarda vatandaşlara sıcak çorba ikram etti.

Karda İşe Giden Gaziosmanpaşalılara Sıcak Çorba İkramı

Kış şartlarıyla mücadele çalışmalarını cadde ve sokaklarda aralıksız şekilde sürdüren Gaziosmanpaşa Belediyesi, dondurucu soğukların etkili olduğu sabahın erken saatlerinde vatandaşların içini ısıtmak için 4 farklı noktada, yaklaşık 4 bin kişilik çorba dağıttı. Belediyenin aşevinde pişirilen şifa kaynağı çorbalar, Mobil Büfe ekipleri tarafından meydanlar ve otobüs duraklarında vatandaşlara ikram edildi.

VATANDAŞLAR HİZMETTEN SON DERECE MEMNUN

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin soğuk hava koşullarıyla mücadele çalışmaları kapsamında dağıtılan çorbalar işe gitmek için araç bekleyen vatandaşlardan tam not aldı. Çorba ikram edilen Zafer Paralı, "Çok güzel bir hizmet. İşe giderken şu kış gününde içimiz ısındı. Belediyemize teşekkür ederim" dedi. Ayşe Aslan, "Bugün işe yürüyerek geldik mecburen. Üşümüştüm gelene kadar. Çorba ikramı çok iyi oldu. Teşekkür ederiz, sağ olsunlar" diye konuştu.

"YAKLAŞIK 4 BİN VATANDAŞIMIZ FAYDALANDI"

Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emre Kılıç, "Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak aşevimizde pişen sıcak çorbaları vatandaşlarımıza ikram ediyoruz. 4 farklı noktada, yaklaşık 4 bin vatandaşımız bu hizmetten faydalandı. Gece boyunca yol açma, tuzlama çalışmalarımız devam etti. Sabah da sıcak çorba ile hemşehrilerimizin içlerini bir nebze de olsa ısıttık" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2022, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153