banner171

Karlıtepe Mahallesi Yeni Parkına Kavuştu

Karlıtepe Mahallesi Yeni Parkına Kavuştu

Karlıtepe Mahallesi Yeni Parkına Kavuştu
 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Karlıtepe Mahallesi’nde yapımını tamamladıkları Göçmenler Sokak Parkı’nın açılışını vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi. Başkan Usta, açılışta çocuklarla birlikte yeni parka fidan dikti.
Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından Karlıtepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Göçmenler Sokak Parkı törenle hizmete açıldı. Açılışa Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın yanı sıra ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Usta, doğa sevgisini aşılamak için yeni parka çocuklarla birlikte fidan dikti. Açılış töreninde kendileri için hazırlanan etkinliklerde bolca eğlenen çocuklar yeni parklarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

“2023 PLANLAMAMIZDA ÇALIŞMALARIMIZIN BAŞINDA KÜLTÜR, SANAT VE SPOR OLACAK”

Parkın mahalleye hayırlı olmasını dileyen Başkan Usta, “Temennimiz; daha güzel hizmetleri ilçemize ve mahallelerimize götürmek. Esas olan geleceğimizi onların üzerine inşa ettiğimiz çocuklarımız adına bir şeyler yapmak, onlar adına projeler üretmek ve güzel hizmetler sunmak. 2023 planlamamızda da en çok üzerinde duracağımız çalışmaların başında kültür, sanat ve spor olacak. Her yaştan herkesin ihtiyaç duyduğu sosyal imkanları ve mekanları artırmaya çalışıyoruz” dedi.

“HİZMETLER ARTARAK SÜRECEK”

Gaziosmanpaşa Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde geçen yıl hizmete açtıkları sanat akademisi ve kütüphaneye özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini belirten Başkan Usta, “Gençlerimizin bu ilgisini görmek bir yandan bizi umutlandırıyor bir yandan da yeni çalışmalar yapma ihtiyacı doğuyor. Bu yıl Mevlana Mahallemizde çok güzel bir konseptte, 3 katlı bir binada Farika Kitaplı Kahve’yi hizmete açtık. İnşallah benzerlerini başka mahallelerimizde de hizmete açarak her yaştan kitap okumak isteyen her bir vatandaşımıza da bu hizmetleri sunmak istiyoruz” diye konuştu.

“YIKIMINI YAPTIĞIMIZ TÜM KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİNİN STARTINI VERDİK”

İlçede devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Usta, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız nezdinde TOKİ ile birlikte yıkımını yaptığımız tüm kentsel dönüşüm projelerinin startını verdik. Gecemizi gündüzümüzü ve bütün imkanlarımızı bu projelerimizin hızlandırılması yönünde ortaya koyarak süreci yürütüyoruz. İnşallah birkaç yıl içinde Gaziosmanpaşa ilçemizi bölgemizin en cazip ilçesi haline dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2019, 18:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153