banner171

Kas-der Gop Şubesi Kastamonulular ile bir araya geldi!

Kas-der Gaziosmanpaşa Şubesi’nin organize ettiği iftar yemeğinde Gaziosmanpaşa’da faaliyet gösteren ilçe ve köy dernek başkanları ile yönetimi katıldı.

Kas-der Gop Şubesi Kastamonulular ile bir araya geldi!

Kas-der Gaziosmanpaşa Şubesi’nin her yıl düzenli olarak organize ettiği iftar programı bu yıl Mevlana mahallesi Balkon Cafe’de gerçekleştirildi. Güzel ve nezih bir ortamda düzenlenen iftar programına, Kastamonulu siyasetçilerden, Dernek başkanlarına, bürokratlar ve iş adamlarına kadar Kastamonu’nun değişik simaları katıldı.

Kas-der Gaziosmanpaşa şube başkanı Bahattin Üründü, selamlama konuşması yaptı.

İftar yemeği ve kısa bir dua sonrası misafirlere seslenen Kas-der Gop Şube başkanı Bahattin Üründü, Kutlu  bir zaman dilimi olan mübarek Ramazan Ayı’nın böyle “Uhrevi zaman diliminde bir araya gelmenin huzurunu siz değerli hemşerilerimiz ile birlik ve beraberlik içersinde yaşıyoruz.”Bu gün yine bereket ayında birlikte olmanın mutluluğunu, bir iftarı da hep birlikte yapmanın huzuru içerisindeyiz. Bu gününüzün en değerli anını bizlere ayırarak icabet ettiğiniz ve desteğiniz için sizlere derneğim ve yönetim kurulum adına teşekkür ederim dedi. “ 

Siyasetten İş dünyasına adından çokça bahsettiren Kas-der Gaziosmanpaşa Şube başkan Yardımcısı İsmail Selalmaz konuşmasında;  “ Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizin pekiştiği bir aydır. Bizde Kas-der Gop derneği olarak,ilçe ve köy dernekleri ile bir araya gelerek Kastamonuluların,Gaziosmanpaşa’da gür bir şekilde sesini duyuracağına inanıyoruz. Hepinizin bildiği üzere geçtiğimiz haftalarda Gaziosmanpaşa meydanında Kastamonu günleri tertip ederek, İlkini gerçekleştirmiş olduk. Bu beraberliğimiz İstanbul'da ki birlik ve beraberliğimiz göstergesi olacaktır. Daha güzel etkinlikler için  bir arada olmanın ve bu birliktelikten doğan güzellikleri paylaşmanın mutluluklarını yaşayacağız. 

Davetliler arasında sıcak sohbet ile devam eden programda sık sık hatıra fotoğrafları çekildi.

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2015, 03:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153