banner171

KASDER Gaziosmanpaşa Şubesinde Bahattin Üründü Dönemi

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KASDER) Gaziosmanpaşa şubesi 4. Olağan Kongresi dernek lokalinde yapıldı.

KASDER Gaziosmanpaşa Şubesinde Bahattin Üründü Dönemi
Kongrede divan başkanlığına Kas-Der Genel Merkez  Sekreteri  Ayhan Kırık, kâtip üyeliğine Hüseyin Karadeniz ve Hikmet Şahin seçildi.

Divan başkanının teşekkür konuşmasından sonra yönetim kurulu ile denetim kurulu asil ve yedek üyelerin seçimine geçildi.  Üyelerin tek aday olarak gösterdiği  Bahattin Üründü  oyların tamamını alarak dernek başkanı seçildi.

Gaziosmanpaşa KAS-DER Derneği’nde gerçekleşen kongreye ilgi oldukça yoğundu.
Kongreye, Ak Parti  İstanbul 2.bölge milletvekili aday adayı Serkan Acar, belediye meclis üyeleri, STK başkanları,Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Gülsüm Şahin ve muhtarlar katıldı.

Kongre saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başladı.
Konuşmalara geçilmeden önce Kas-Der Gaziosmanpaşa Şubesi’nin faaliyet raporu okundu.

Kongrenin açılış konuşmasını Kas-Der Genel Merkez  Sekreteri  Ayhan Kırık yaptı.
Genç yaptığı konuşmasında “Bizler çıktığımız bu yolun, ne denli  büyük sorumluluklar taşıdığının farkında olarak, sizleri en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. İnşallah sizlerin ve kamuoyunun takdirini toplayacak işlere imza atmışızdır. Bugün yapılacak kongre sonrasında, kazandığımız tecrübeler ve deneyimlerin toplamında daha dinamik bir yönetim yapısıyla, bir 3 yıl daha sizleri temsil etmek adına göre talip olmuş bulunmaktayız. Önemli projeler birlik ve beraberlik içerisinde mümkündür. Biz Kastamonulular olarak kendi hemşerilerimizi ve yaşadığımız ilçeyi bölgeyi ve ülkemizi bir adım daha öteye taşıma çabası içerisinde olduk ve olacağız. Gelecek kuşaklarımızın değerlerine sahip çıkan nesiller olarak aramızda yer alacağı yarınlara doğru ilerliyoruz. Bu bayrak yarışının ikinci aşamasında ben ve yeni yönetim kurulu arkadaşlarımla, sizleri en derin muhabbetle selamlıyor kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum” sözlerine yer verdi.

Bahattin Üründü ;“Önümüzde yaklaşan Milletvekili seçimleri var. Ben artık bu sıralarda Kastamonulu milletvekili görmek istiyorum. Biz şerife bacının torunlarıyız bunu hak ediyoruz” ifadelerine yer verdi.


KAS-DERGaziosmanpaşa Şubesi Onursal Başkanı Kudret Kaynar; Birlik-beraberlik ruhunu ayakta tutarak ortak akıl geliştirmek olduğunu belirterek, “Sizlerin fikirleri, önerilerini önemsiyorum, Kas-Der onun veya bunun değil; sizlerindir. Birlikte hareket edersek başaramayacağımız şey yoktur” STK’lar ne kadar güçlü olursa o kadar hakkını korur ve kollayabilir. 3-5 kişi talepte bulunmanın faydası olmaz ama STK olarak birlikte olarak bir talepte bulunulursa o zaman insanlar istediklerini yaptırabilirler. Bu her alanda böyledir. Bu yüzden birliğimizi Allah daim kılsın diyorum” sözlerini ekledi.

Yönetim kurulu üyeleri



 

Güncelleme Tarihi: 10 Mart 2015, 19:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
ŞÜKRÜ SELALMAZ
ŞÜKRÜ SELALMAZ - 8 yıl Önce

bahatti̇n beye yeni̇ görevi̇nde başarilar

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153