banner171

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE RESMİ OLMAYAN BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!

Gaziosmanpaşa Belediyesinden Duyuru!

KENTSEL DÖNÜŞÜMDE RESMİ OLMAYAN BİLGİLERE İTİBAR ETMEYİNİZ!
Gaziosmanpaşa Belediyesinden Duyuru!

Gaziosmanpaşa’da kentsel dönüşüm adalet ve uzlaşma ekseninden sapmadan, halkımızın haklarını koruyan ve kollayan bir anlayışla sürdürülmektedir.

Hak sahiplerinin büyük çoğunluğunun onay verdiği kentsel dönüşüm projelerinin, birkaç hak sahibi tarafından engellendiği durumlarda kullanılmak üzere Bakanlar Kurulu’nca Belediyemize Acele Kamulaştırma Yetkisi verilmiş bulunmaktadır. Yaşanan gecikme ve ertelemeler nedeniyle, halkımızın çoğunluğunun ekonomik ve sosyal anlamda zarar görmesi üzerine Acele Kamulaştırma Yetkisi alınmıştır. Bu yetki kentsel dönüşüm projelerinin hızlı bir şekilde devam etmesi hızla devam etmesi amacıyla verilmiştir. Bu yetki kesinlikle halkımızın yararına ve lehine olarak sadece zorunlu hallerde hiçbir kimseyi mağdur etmeden kullanılmak üzere alınmıştır. Bu yetki bugüne kadar hiçbir şekilde kullanılmamıştır ve zorunlu olmadıkça kullanılmayacaktır.

Tüm halkımızın gerçek dışı bilgilere itibar etmemelerini ve konuyla ilgili olarak Belediyemizin internet sitesinden yapılacak resmi açıklamaları dikkate almalarını önemle rica ederiz.

Saygılarımızla

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2016, 19:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153