banner171

Küçükköy Meslek Lisesinde TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Tübitak 4006 Bilim Fuarı Törenle Açıldı

Küçükköy Meslek Lisesinde TUBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı
 Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Tübitak 4006 Bilim Fuarı Törenle Açıldı
 Gaziosmanpaşa Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından TÜBİTAK’ın desteği ile bu yıl ikincisi düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı yapıldı. 

Okul Salonundaki fuarın açılış törenine  Küçükköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen programa,  Kaymakam Numan Hatipoğlu,Gaziosmanpaşa  Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta , İlçe Milli Eğitim  Müdürü Mehmet Usta, İlçe Şube müdürleri,Mahalle Muhtarları,Okul Müdürleri,Stk'lar , Siyasi parti temsilcileri,öğrenci ve veliler katıldılar.


Okul Müdürü Gülfem Yelenlibağ;Fuarla ilgili misafirleri bilgilendirerek, TÜBİTAK’ın desteği ile TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında toplam 13 projede özverili çalışmalar sonucunda ortaya koyulduğunu belirterek, proje çalışmalarının herbirinin ileride başarılı çalışmalara atılacak büyük imzaların ilk basamağı olabileceğini söyledi.  Bizlerin hayal edemediği şeyleri hayal edebiliyorlar dedi.

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta  Konuşmasında; “ Yıl boyu öğrencilerimiz tarafından proje hazırlıkları yapıldı. Projelerin tamamı öğrencilerimizin araştırmaları ve merak ettiği konularla ilgili hazırladıkları projelerdir. TÜBİTAK Bilim programı öğrencilerimizin projelerine büyük destek olmuştur. Bizler öğrencilerimizin yıl boyu büyük heyecanla hazırladıkları projeleri hep birlikte göreceğiz. Bizlerin hayal edemediği şeyleri hayal edebiliyorlar. Bu programda emeği geçen başta okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum “ dedi.  
Çocuklarımızı hep birlikte gelecek yüzyıllara yetiştirmeliyiz.

 Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin;Usta'da bir konuşma yaparak “ Eğitim kurumlarına belediye olarak gerekli desteği her zaman veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çocuklarımızı hep birlikte gelecek yüzyıllara göre yetiştirmeliyiz. Onlar da kendilerinden sonra gelecek nesilleri yetiştireceklerdir. Bugünkü bilim fuarında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum dedi.


Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu,"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın yapmış olduğu birbirinden değerli projeler bizlere gelecek için umut verdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi kutluyorum" diye belirtti.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı Numan Hatipoğlu ,Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Usta, kurum amirleri ve velilerin katılımıyla Küçükköy Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi'nde açılan 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı tam not aldı. 
Etkinlik hatıra fotoğrafından sonra sona erdi.



Haber: Ali Rıza Subaşı

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153