banner171

Küçükköy’de Vatandaş trafik lambası istiyor

Gaziosmanpaşa’nın işlek caddelerinden olan Yeni mahalle, cebeci caddesi'nde vatandaşlar trafik lambası konulmasını istiyor.

Küçükköy’de Vatandaş trafik lambası istiyor
İnsan ve araç trafiğinin en işlek yerlerinden olan ve birçok okulun da bulunduğu Gaziosmanpaşa, yeni mahallede vatandaşlar trafik ışığı konulmasını istiyor.

Veliler, okulun güzergahındaki cebeci Caddesi’nde araç yoğunluğunun çok fazla olduğunu ancak hiç bir trafik ışığının olmadığını belirterek, can kaybı olmadan seslerine kulak verilmesini istedi. Mahalle sakinleri çift gidişli ve gelişli yolda  trafik lambasının olmaması hem araç trafiğinin düzenli akışını engellediği hem de yaya geçişinde zorluklar yaşanmasına yol açtığını ileri sürüyor.

Dumlupınar ilköğretim okulunun  bulunduğu, yoğun trafiğin oluştuğu Cebeci Caddesi'nde, Otomobillerin hızlı ilerlediklerini belirten veliler, caddenin öğrenciler için tehlikeli olduğunu ifade etti. Cadde üzerinde trafik ışıklandırmasının bulunmadığını ve her gün çocukları için endişe ettiklerini anlatan veliler, yetkililere seslendirdiklerini  belirtti.



'Can kaybı olmadan sesimize kulak verilsin'

Okul çıkışı sırasında araç sürücülerinin öğrencilere yol vermediğini ifade eden öğrenci velisi ve Küçükköy’de yıllardır esnaflık yapan Süleyman Aktürk ise, "Özellikle dolmuşları hiç dikkat etmiyor. Bazen ben bile çocuğumla birlikte araçların arasında kalıyorum. Bu yola gerekli trafik önlemlerinin alınması  istiyoruz" dedi. Aktürk, yetkililerin bir can kaybı olmadan seslerine kulak vererek, sorunu çözmesini istedi.







Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2014, 22:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
bekir ilhan
bekir ilhan - 9 yıl Önce

gercekten gerekli bir yer umarım yetkililer sesimizi duyar

Asuman
Asuman - 9 yıl Önce

gerçekten de öyle bebeğimle zor geçiyorum oradan lütfen çözüm

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153