banner171

Küçükköy’ün Şerif Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı

Küçükköy’ün Şerif amcası vefat etti

Küçükköy’ün Şerif Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
Gaziosmanpaşa’da 34 yıl boyunca muhtarlık yapan 86 yaşındaki Şerif Yıldırım vefat etti.
 
Gaziosmanpaşa’da Yeni Mahalle’de, 34 yıl boyunca muhtarlık görevini yürüten Şerif Yıldırım vefat etti. 30 Mart yerel seçimlerinde aday olmayan Şerif Yıldırım, 1965 yılında iki aylık süreyle Küçükköy Belediye Başkanlığı’na da vekalet etmişti.
 
 
86 yaşında vefat eden Şerif Yıldırım’ın cenazesi bugün İkindi Namazı’nda Küçükköy Merkez Camii’nden kaldırıldı. Cenaze namazına katılan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta konuşmasında, “Yeni Mahallemizin 34 yıllık muhtarı olan Şerif Yıldırım vefatı hepimizi üzdü. Yıllarca Gaziosmanpaşa’ya hizmet etmiş, ilçemizin değişim ve dönüşümünde emeği geçmişti. Şerif Yıldırım Gaziosmanpaşamızın yıllar içerisinde yaşadığı dönüşüme şahit etmiş bu değerli büyüğümüzün vefatı hepimizin için büyük bir kayıp. Kendisine Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” diye konuştu.
 
Muhtar Şerif Yıldırım, daha önce verdiği bir demeçte, 34 yıl boyunca muhtarlık yapmanın ve bu kadar sevilmenin paha biçilemez olduğunu söylemişti. Şerif Yıldırım, nasıl muhtar olduğunu da, “Mahallenin muhtarı ölünce mahalle muhtarlığına aday olan birisi mahalle muhtarı oldu. Yeni gelen muhtarda yapamayınca o zamanın kaymakamı muhtarlığı yapsa yapsa Şerif Bey yapar dedi. Bana bu teklif geldiğinde işim gücüm olduğunu söyledim. Kaymakam da, ‘Git, 3 aylığına başla, sonra değiştiririm’ dedi. Üç ay diye atandım oldu 34 sene” diye anlatmıştı.

Gphaber.com olarak merhuma Allah'tan Rahmet Ailesine ve Sevenlerine Sabırlar Dileriz.

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2014, 15:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153